Ads Top

Το...γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι, ποιον τελειώνουν, ποιος έρχεται!


Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Αποφάσεις που θα συζητηθούν, έρχονται αλλαγές!
Το ναυάγιο του Ολυμπιακού στη Γαλλία έχει φέρει αναταραχή σε όλο τον οργανισμό της πειραϊκής ομάδας.
Οι Ερυθρόλευκοι έχουν πάει εδώ και καιρό σε μία νέα διαδικασία. Δεν συμμετέχουν στην Α1, λόγω... Βασιλακόπουλου, χαράζουν τον δικό τους δρόμο και πολλοί φίλαθλοί τους στηρίζουν. Οι πολλοί φίλαθλοι στηρίζουν για τον επιπλέον λόγο ότι η διοίκηση υποσχέθηκε κατά κάποιο τρόπο ότι η ομάδα θα λειτουργήσει αξιοπρεπώς στην Ευρωλίγκα.

Η εικόνα, ωστόσο, μέχρι στιγμής είναι απογοητευτική. Ηταν απογοητευτική στα φιλικά, ήταν τραγική στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στη Βιλερμπάν. Τα σχόλια στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν, δεν θέλει και πολύ να σπάσει το σχοινί.

Οι Αγγελόπουλοι δεν μιλάνε, αλλά είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε πράξεις γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Το πήραν απόφαση ότι με αυτό το υλικό δεν πάνε πουθενά και ετοιμάζονται για αλλαγές. Η πρώτη θα έχει να κάνει με την απόκτηση γκαρντ με τον Μπόλντγουιν και τον Τσέρι να είναι πολύ κακοί μέχρι στιγμής, κάτι που κάνει το μέλλον τους εξαιρετικά αβέβαιο (ειδικά του δεύτερου).

Στην αγορά υπάρχουν τα ονόματα, που έχουμε αναφέρει, του Τόνι Ντάγκλας, που ήταν πέρυσι στην Νταρουσάφακα και του Νόρις Κόουλ, που ήταν στην Μπουντούτσνοστ.

Ισως, όμως, ο Ντέιβιντ Μπλατ να περιμένει τα "κοψίματα" του ΝΒΑ, που αρχίζουν σιγά σιγά.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.