Ads Top

Τόσα έδωσε ο Μαρινάκης για να «κλείσει» τον Κωστή!


Οι λεπτομέρειες για την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν.
Πολλές φορές τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Αν δηλαδή έλεγες κάποιος πως η μεταγραφή ενός 19χρονου Κύπριου από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό θα έπαιρνε διαστάσεις… σαπουνόπερας δύσκολα θα γίνονταν πιστευτός.
Και όμως. Το καλοκαίρι, οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας συμφωνήσει με τον Ιωάννη Κωστή (περί ου ο λόγος) τον έφεραν στην Αθήνα μαζί με τον λαλίστατο μάνατζερ του προκειμένου να υπογράψει όταν έδινε το ok η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου.  Αρχικά, φυσικά, υπήρχε (διαφορετικά δεν θα γίνονταν το ταξίδι), ωστόσο η υπόθεση κόλλησε, αφού στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας δεν έγινε τελικά δεκτή η πρόταση του Ολυμπιακού, με τον κυπριακό σύλλογο να αξιώνει και περισσότερα χρήματα και διαφορετική καταβολή τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν το δέχτηκαν, δεν προχώρησαν στο deal, χωρίς  μάλιστα να κρύψουν και τον εκνευρισμό τους για τον τρόπο που οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας χειρίστηκαν την υπόθεση. Κανείς όμως και τότε δεν απέκλειε την πιθανότητα επιστροφής του Ολυμπιακού για τον ήδη διεθνή με την Κύπρο μέσο. Όπερ και εγένετο, αφού από χτες έχει διαρρεύσει η πληροφορία πως ο Ολυμπιακός επανήλθε, καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση στη Νέα Σαλαμίνα.

Πρόταση που αγγίζει τις 500.000 ευρώ (με καταβολή σε τρεις δόσεις, όπως υποστηρίζουν τα κυπριακά media), ποσό που εξ αρχής ήταν το ζητούμενο του κυπριακού συλλόγου. Πλέον, απομένει η απάντηση, η οποία προεξοφλείται ως θετική (ανεξαρτήτως του τι έχει προηγηθεί) και που αν όντως είναι θα ντύσει τον Κωστή στα «ερυθρόλευκα», παρότι ο νεαρός μέσος θα παραμείνει δεδομένα ως το τέλος της σεζόν (ως δανεικός από τον Ολυμπιακό)  στη Νέα Σαλαμίνα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.