Ads Top

Τα «ευχαριστώ» του Βιεϊρίνια μετά την επιστροφή του


Με μια συναισθηματική δημοσίευση, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να επανέλθει, αλλά και τον Άνχελ Κρέσπο.
«Ευχαριστώ» μοίρασε ο Αντρέ Βιεϊρίνια λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στη δράση, από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι μήνες.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εξέφρασε τη χαρά του με ένα μήνυμα στα social media, με το οποίο ευχαρίστησε τον κόσμο, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αλλά και τον Άνχελ Κρέσπο, που του παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

«Υποσχέθηκα πως σε 188 μέρες θα επιστρέψω και όπως κάθε φορά κράτησα την υπόσχεση μου. Για να τα καταφέρω δούλεψα σκληρά έχοντας πάντα δίπλα την στήριξη όλων σας. Και σήμερα ένοιωσα όλη αυτήν την αγάπη προς το πρόσωπο μου και σας. Ευχαριστω πολυ για άλλη μια φορά! Άνχελ Κρέσπο ευχαριστω πολυ για την κίνηση σου με το περιβραχιόνιο, έδειξες το ήθος σου σαν παίκτης, σαν άνθρωπος, σαν αρχηγός. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για αυτο το διάστημα της αποθεραπείας μου (Σάκης Κανούλας, Πέτρος Νικολακούδης) που ήταν συνεχώς δίπλα μου βοηθώντας για την επάνοδο μου. Ανέστη Ασλανίδη, σε ευχαριστω και εσενα για δευτερη φορα που με υπομονη και επιμονη γυρισα πιο δυνατος», έγραψε χαρακτηριστικά.
View this post on Instagram

Υποσχέθηκα πως σε 188 μέρες θα επιστρέψω και όπως κάθε φορά κράτησα την υπόσχεση μου. Για να τα καταφέρω δούλεψα σκληρά έχοντας πάντα δίπλα την στήριξη όλων σας. Και σήμερα ένοιωσα όλη αυτήν την αγάπη προς το πρόσωπο μου και σας Ευχαριστω πολυ για άλλη μια φορά! @a.crespo_v15 ευχαριστω πολυ για την κίνηση σου με το περιβραχιόνιο, έδειξες το ήθος σου σαν παίκτης, σαν άνθρωπος, σαν αρχηγός. Κλείνοντας θελω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για αυτο το διάστημα της αποθεραπείας μου @sakiskapoulas @petros1901 , που ήταν συνεχώς δίπλα μου βοηθώντας για την επάνοδο μου @anestis.aslanidis σε ευχαριστω και εσενα για δευτερη φορα που με υπομονη και επιμονη γυρισα πιο δυνατος #oneteam#onefamily @paok_fc

A post shared by Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) on

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.