Ads Top

«Αυτός «χαντάκωσε» ξανά τον Ολυμπιακό - Τον «έκραξε» ο Σα!»


Για μια ακόμη φορά ήταν ο μοιραίος παίκτης όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση.
Ο Ολυμπιακός αν και κρατούσε τη νίκη στα χέρια του στο Βελιγράδι, βάσει της εικόνας του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο τα έκανε όλα ανάποδα και το πλήρωσε (3-1). Οι Πειραιώτες παρότι προηγούνταν 0-1 από το γκολ του Σεμέδο, δεν επέστρεψαν καλά από την ανάπαυλα, έχασαν μέτρα στο γήπεδο και στο 57’ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν ο διαιτητής απέβαλε με υπερβολική δεύτερη κίτρινη τον Μπενζιά. Πριν προλάβουν λοιπόν οι Πειραιώτες να ανασυνταχθούν, δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης, πληρώνοντας ξανά ένα «φθηνό» λάθος της άμυνας.

Με αρνητικό πρωταγωνιστή ξανά τον Γιασίν Μεριά, ο οποίος στην τελευταία του εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν κάκιστος και... χρεώνεται και το πέναλτι στον Μακέντα στο 90’ από το οποίο έγινε το 1-1, στο 62’ οι Σέρβοι έφεραν το ματς στα ίσια. Σε ένα εύκολο γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο Τυνήσιος στόπερ δεν έβαλε σωστά το σώμα του και αντί να διώξει την μπάλα μακριά, έκανε... τσαφ και την έστρωσε στον Βούλιτς. Αυτός δεν έχασε την ευκαιρία και με δυνατό σουτ σκόραρε, με την μπάλα να περνάει δίπλα από τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος πάλι δεν είχε καλή τοποθέτηση, ενώ έκλεισε και το οπτικό πεδίο στον Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος πορτιέρε, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και είδε την μπάλα στα δίχτυα του, ήταν έξαλλος με τον αμυντικό του και δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο εύκολα... πούλησε την μπάλα και ότι έκανε δώρο το γκολ στον Αστέρα. Μάλιστα, την ώρα που οι Σέρβοι πανηγύριζαν έξαλλα, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού είχε βάλει τις φωνές στον Μεριά, από τον οποίο ζητούσε εξηγήσεις για τη νέα γκάφα του που πλήγωσε τους «ερυθρολεύκους».

Ο Τυνήσιος πάντως ήταν μοιραίος για την ελληνική ομάδα και στην επίθεση, καθώς στο 86’ στη μοναδική μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος, έχασε... το άχαστο. Συγκεκριμένα, ο Τοροσίδης του έστρωσε την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Καμαρά, όμως ο Μεριά αν και ολομόναχος πλάσαρε άουτ κι έμεινε να κοιτάει το κενό και να τραβάει τα μαλλιά του. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε και η... μαχαιριά για το 2-1, ενώ το ματς η καταστροφική βραδιά ολοκληρώθηκε με 3-1.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.