Ads Top

Μαρτίνς: «Είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε πάντα κίνητρο να νικάμε»


Σύνθημα νίκης στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος υποστήριξε πως πλέον γνωρίζει ποιοι παίκτες του είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Μεριά.
Σύνθημα νίκης στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. «Είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε πάντα κίνητρο να νικάμε», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος υποστήριξε πως πλέον γνωρίζει ποιοι παίκτες του είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Την ίδια ώρα για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα τόνισε πως στην ομάδα την έχουν ξεπεράσει και επικρατεί ηρεμία, ενώ για τον Μεριά, ο οποίος περνάει ένα ντεφορμάρισμα, υποστήριξε πως όλη η ομάδα τον στηρίζει και είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας.

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια Novasports:

Για το αν έμεινε πίσω το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα σε πνευματικό επίπεδο: «Ναι! Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Άρη. Οι πρώτες 24 ώρες δεν ήταν εύκολες. Τώρα, όμως, είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον αν ειπώθηκε κάτι προς του παίκτες, ώστε να ξεχαστεί το προηγούμενο παιχνίδι: «Ναι! Όπως κάνουμε μετά από κάθε παιχνίδι, το ίδιο κάναμε και τώρα.»

Για το αν έχει επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα μετά την προηγούμενη ήττα: «Η ηρεμία είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, το έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολη έδρα και ο αντίπαλος έχει ποιότητα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε εκεί.

Θα αναλύσω το παιχνίδι για τελευταία φορά. Μέχρι την αποβολή του Μπενζιά ήμασταν καλοί. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε. Η αποβολή του Μπενζιά ήταν άδικη. Κάποιοι θέλουν να τον "σταυρώσουν", όμως, δεν πρέπει να είναι έτσι τα πράγματα. Είναι ένας παίκτης που μας βοηθάει και έχει ποιότητα. Γενικώς, είμαστε ικανοποιημένοι από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών μας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Τώρα, βλέπουμε μπροστά, που έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο».

Για το αν είναι καλύτερο για τον Ολυμπιακό, ώστε να ξεχάσει πιο εύκολα την προηγούμενη ήττα, που ο ερχόμενος αντίπαλος είναι δυνατός: «Όχι, δεν το βλέπω έτσι γιατί το κίνητρο το έχουμε μόνοι μας! Είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε πάντα κίνητρο να νικάμε. Ο Άρης έχει ποιότητα, είναι οργανωμένος, έχει έναν καλό επιθετικό, που τον γνωρίζω (σ.σ. τον Ιντέγιε) κι όλα αυτά μας κάνουν να βλέπουμε το παιχνίδι πιο συγκεντρωμένα. Είμαστε πολεμιστές, όμως, κι έτσι αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι, με στόχο πάντα τη νίκη!».

Για την απουσία του Καμαρά: «Πράγματι, ο Καμαρά άρχισε να γίνεται καλύτερος. Βελτιώνει την κατάστασή του. Τώρα δεν θα είναι παρών κι αυτό του βάζει φρένο. Είμαστε ομάδα πλήρης, όμως, έχουμε εναλλακτικές».

Για τον Μεριά και το πόσο τον στηρίζει ο ίδιος και όλη η ομάδα σε αυτή τη φάση: «Ο Μεριά είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Έκανε μεγάλη σεζόν. Δήλωσε παρών στην ομάδα αμέσως μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική. Αυτό δείχνει πόσο επαγγελματίας είναι. Τώρα δεν περνάει καλή φάση. Ο Ολυμπιακός, όμως, τον στηρίζει. Έχει την απόλυτη στήριξή μας».

Για το αν επιστρέψουν βασικοί πυλώνες στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Πράγματι, είναι μια πιθανότητα. Μετά τα τρία τελευταία παιχνίδια ξέρω ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορούν να αγωνιστούν».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.