Ads Top

Ζέρβας: «Έχει πολλά παράπονα για ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, θα το πάει στα δικαστήρια»


Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στην προβληματική συνεργασία του Ολυμπιακού με προηγούμενες διοικήσεις του ΣΕΦ.
Μετά την αποκάλυψη της μεγάλης οφειλής που φέρεται να έχει η ΚΑΕ Ολυμπιακός προς την διοίκηση του ΣΕΦ, ο Νίκος Ζέρβας παρουσίασε τα σοβαρά παράπονα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από την χρήση του σταδίου όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν είναι κάτι που φέρνει προ εκπλήξεων την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεν αναγνωρίζει την συμφωνία για το μίσθωμα, αφού είχε συμφωνηθεί να γίνει επαναδιαπραγμάτευση και δεν έγινε ποτέ. Το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια, εκτός κι αν υπάρξει συμφωνία με τη νέα διοίκηση του ΣΕΦ. Μου φαίνεται λίγο εκ του πονηρού η συγκεκριμένη επιστολή από την στιγμή που έχει αποχωρήσει η προηγούμενη διοίκηση. Η συνεργασία με το ΣΕΦ δεν είναι καθόλου καλή, ενώ ο Ολυμπιακός έχει παράπονο από την πολιτεία πως πληρώνει πολύ περισσότερα χρήματα για δημόσια γήπεδα από ό,τι άλλες ομάδες»

«Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει από το 2015 να γίνουν κάποια έργα στο γήπεδο, ως αντάλλαγμα για να φτιαχτούν πράγματα στο ΣΕΦ. Μιλάμε για τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ που έχει δώσει η ΚΑΕ, για να φτιαχτούν τα αποδυτήρια, τα γραφεία και κάποιοι άλλοι χώροι. Τα έργα που είχαν συμφωνηθεί και είχαν μπει στις συμβάσεις δεν έγιναν ποτέ από την διοίκηση του ΣΕΦ και μάλιστα ο Ολυμπιακός πλήρωνε πρόστιμα στην Ευρωλίγκα για θέματα που δεν μπορούσε να ελέγξει. Εδώ έχει αγοραστεί εδώ και μήνες ο κύβος για την οροφή του ΣΕΦ με έξοδα του Ολυμπιακού και η διοίκηση του σταδίου προέβαλε δικαιολογίες για να μην τοποθετηθεί».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.