Ads Top

469 ημέρες εκτός δράσης συμπλήρωσε ο «γυάλινος» Νεϊμάρ!


Απ΄ τη στιγμή που ήρθε στην Ευρώπη ο Βραζιλιάνος έχει χάσει πάνω από ένα χρόνο αγωνιστικής δράσης εξαιτίας των τραυματισμών του.
Ακόμη ένας τραυματισμός προστέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο εκτενές ιατρικό δελτίο της καριέρας του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση στο διεθνές φιλικό απέναντι στη Νιγηρία και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν για περίπου ένα μήνα.

Πλέον ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία συμπλήρωσε 469 ημέρες τραυματίας, από τη στιγμή που ήρθε στην Ευρώπη το 2013, ως μεταγραφή της Μπαρτσελόνα από τη Σάντος. Αυτό σημαίνει πως έχει απουσιάσει από τα γήπεδα 1 χρόνο και 3 μήνες συνολικά.

Απ΄όταν πήγε στο Παρίσι, το καλοκαίρι του 2017 έναντι 198 εκατ. ευρώ, μέχρι σήμερα, ο Νεϊμάρ έχει χάσει –ούτε λίγο ούτε πολύ- 53 αγώνες πρωταθλήματος. Στο δε διάστημα παραμονής του στη Βαρκελώνη δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού σε 29 ματς της La Liga.

Αν απουσιάσει έναν μήνα εξαιτίας του τωρινού τραυματισμού του, όπως υπολογίζεται, ίσως φτάσει τις 500 ημέρες απουσίας. Όλα αυτά, ενώ ακόμη είναι στην ηλικία των 27 ετών.

Πάντως, οι αριθμοί του σταρ των Παριζιάνων στους …ελαφρώς περισσότερους αγώνες που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα τους, είναι εντυπωσιακοί. Συγκεκριμένα σε 63 αγώνες έχει σκοράρει 55 γκολ και έχει δώσει 29 ασίστ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.