Ads Top

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 2-1 (UEFA Youth League)


Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Λιάτσο, όμως ο Ερυθρός Αστέρας ανέτρεψε το σκορ στο 83’ και πήρε τη νίκη με 2-1 για τη 2η αγωνιστική του UEFA Youth League.
Οι μικροί των Πειραιωτών ήθελαν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα απ’ την πρεμιέρα κόντρα στην Τότεναμ στου Ρέντη, όμως δεν μπόρεσαν να διαφυλάξουν το προβάδισμά τους και τελικά γνώρισαν την ήττα με 2-1 απ’ την ομάδα Νέων του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε πρώτος με τον Λιάτσο στο 28’, επιβεβαιώνοντας την καλή του απόδοση ως εκείνο το χρονικό σημείο. Προοδευτικά όμως οπισθοχώρησαν στο γήπεδο, δίνοντας χώρους στους γηπεδούχους, που εκμεταλλεύτηκαν τα κενά.

Ο Μίτροβιτς με πλασέ ισοφάρισε με την έναρξη του β’ μέρους (46’) και τελικά ο Πάντοβιτς έπειτα από ασίστ του Μπλανγκόγεβιτς έκανε την ανατροπή, με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος και να αφήνει τον Ολυμπιακό με έναν βαθμό στον όμιλο, όσους και η Τότεναμ, ενώ Μπάγερν και Αστέρας έχουν 4.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κάτιτς, Μπλαγκόγεβιτς, Λούκιτς, Μίτροβιτς, Μίλικιτς, Νοβάκοβιτς (92' Μίλετιτς), Μάτιτς, Πίπλιτσα (74' Ντεντιγέ), Μπάμπιτς, Πάντοβιτς, Μπουρμάζ (88' Ίλιτς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ντουμάνης (85' Συρμής), Γκοτζαμανίδης, Μπέλιτς (66' Αρσενίδης), Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Λιάτσος (85' Σαπουντζής), Κατσαβάκης (66' Ασλανίδης), Σουρλής, Μπουλάρι



gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.