Ads Top

Από την εξέδρα... στην 11αδα του Ολυμπιακού!


Ο Πορτογάλος τον πιστεύει και για αυτό δεν τον έδιωξε - Μεγάλη έκπληξη στην 11αδα του Ολυμπιακού!
Ο Πορτογάλος τεχνικός τον εμπιστεύεται, αλλά θέλει να δει ακόμα περισσότερα πράγματα από αυτόν.
Ο Μπρούνο ήταν από τους παίκτες που είχαν κάνει εντύπωση στον Πορτογάλο τεχνικό από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Μάλιστα, μετά το τέλος της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δηλώσει ότι: «Αν πρέπει να κρατήσω ένα όνομα που μας έχει κάνει έκπληξη, θα έλεγα τον Μπρούνο γιατί είδα από την αρχή ότι μπορεί να συμμετέχει με εμάς και κάνει αυτά που θέλουμε από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Ωστόσο, μετά την εμφάνιση του κόντρα στην Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, όπου υπέπεσε σε πέναλτι, ο Βραζιλιάνος άσος έχει «εξαφανιστεί». Ο ίδιος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι από τότε, ενώ δεν έχει βρεθεί ούτε στην αποστολή σε κάποια αναμέτρηση. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των Σπορ», ο Μαρτίνς περιμένει έμπρακτες αποδείξεις από τον Μπρούνο για να τον βάλει ξανά στο rotation της ομάδας και να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Αποδείξεις σαν κι αυτές στο χθεσινό φιλικό με τους Νέους, με τον Βραζιλιάνο να βάζει γκολ και να δίνει ασίστ για άλλο ένα. Και ο ίδιος ο Μαρτίνς έχει πει ότι τον Μπρούνο θα τον ξαναδούμε σύντομα σε επίσημα ματς, διότι ένας παίκτης δεν μπορεί να «καεί» από ένα παιχνίδι. Οπότε το «μπαλάκι» βρίσκεται ξανά στα χέρια του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος καλείται να αποδείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.