Ads Top

Απίστευτα έσοδα από PAOK TV με Σλόβαν και Πανιώνιο!


Νούμερο που προκαλεί... ζάλη - Άκρως πετυχημένο το εγχείρημα του ΠΑΟΚ με το PAOK TV - Δείτε τι έσοδα έχουν βγει ως τώρα!
Ο νταμπλούχος Ελλάδας πήρε την απόφαση να δείχνει τα παιχνίδια του μέσω PAOK TV και αυτό φαίνεται ότι του βγήκε σε καλό! Το PAOK ΤV ήρθε και έφερε την επανάσταση στα τηλεοπτικά δρώμενα του ποδοσφαίρου και με... αποδείξεις. 500.000 ευρώ μπήκαν καθαρά στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μόνο από τα παιχνίδια με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πανιώνιο.

Εξ' αρχής η επιλογή του ΠΑΟΚ να εκχωρήσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα στο δικό του κανάλι και όχι σε κάποιο άλλο, ήταν πρωτοποριακή. Απαντες γνώριζαν πως το εγχείρημα αυτό μόνο εύκολο δεν θα ήταν, ωστόσο στον Δικέφαλο ήταν αποφασισμένοι να αλλάξουν το... ρου της ιστορίας των τηλεοπτικών δεδομένων της χώρας μας και να επιχειρήσουν κάτι που ουδείς άλλος δεν τόλμησε.

Ηδη, από το ξεκίνημα του πρωτοποριακού αυτού εγχειρήματος τα πρώτα δείγματα γραφής ήταν εντυπωσιακά. 45.000 και πλέον ήταν οι συνδρομητές στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό που μεταδόθηκε μέσω του PAOK TV. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή...

Τα νούμερα στην πορεία ήταν όχι απλώς εντυπωσιακά, αλλά... εκκωφαντικά.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως η δυναμική που βγάζει ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια και αν συνυπολογίσει κανείς πως με εξαίρεση το κρίσιμο παιχνίδι με την Σλόβαν, τα άλλα δύο δεν ήταν και τα πλέον εμπορικά, τότε αντιλαμβάνεται το τι θα ακολουθήσει. Μη ξεχνάμε πως από φέτος, τα ντέρμπι θα είναι πολύ περισσότερα στο πρωτάθλημα της Super League και έτσι τα έσοδα από τις συνδρομές του PAOK ΤV αναμένεται να εκτοξευθούν σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα.

Η απόφαση των ανθρώπων του συλλόγου, μοιάζει να είναι ειλημμένη, με το PAOK TV να μονιμοποιείται και ήδη το εμπορικό τμήμα της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ, εξετάζει όλα τα διαθέσιμα πακέτα που θα βγουν προς πώληση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Αλλωστε, με εξαίρεση τα αναμενόμενα μικρό προβλήματα που υπήρχαν στην πρεμιέρα του PAOK TV πλέον άπαντες απολαμβάνουν μια άριστη τηλεοπτική παραγωγή με εξαιρετική εικόνα και ήχο, κάτι που έχει αποσπάσει πάμπολλα θετικά σχόλια από τους φίλους του Δικεφάλου.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.