Ads Top

Σε αναμονή ο Παναθηναϊκός για το ενδεχόμενο deal Μαρινάκη με Nova


Τις εξελίξεις στο θέμα που έχει προκύψει με το ενδεχόμενο αγοράς της Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη περιμένει ο Παναθηναϊκός, ώστε να αποφασίσει τις κινήσεις που θα κάνει.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων των ΠΑΕ βρίσκεται το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτάει τον έλεγχο της Forthnet-Nova.

Όπως αναφέρει η «LiveSport», οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας θεωρούν πως ελλοχεύει κίνδυνος αθέμιτου ανταγωνισμού, εφόσον ο ισχυρός άνδρας ανταγωνιστικής ομάδας έχει τον έλεγχο των συμβολαίων που προσφέρονται στους υπόλοιπους.

Ήδη, ΑΕΚ και Βόλος έχουν ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα η παραπάνω φημολογία θα ακολουθήσουν τον δρόμο του ΠΑΟΚ, με τη δημιουργία δικής τους διαδικτυακής πλατφόρμας για τη μετάδοση των αγώνων τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην Nova αναμένεται να μείνουν ο Άρης, η ΑΕΛ, ο Πανιώνιος και πιθανότατα ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός τηρούν στάση αναμονής.

«Όλα αυτά είναι σενάρια ακόμα και το θέμα δεν μας απασχολεί τώρα. Αν και εφόσον υλοποιηθεί η συμφωνία θα αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε», αναφέρουν κύκλοι της πράσινης ΠΑΕ, ενώ οι Αγρινιώτες τονίζουν:

«Δεν προτρέχουμε. Αν δεν κινηθούμε συνολικά και κοιτάζει κάθε ομάδα πώς θα πάρει μερικά χρήματα περισσότερα από την άλλη, δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.