Ads Top

Τεράστια κίνηση Σαββίδη - Τρελά εκατομμύρια στα ταμεία του ΠΑΟΚ!


Τον αμφισβήτησαν, όμως τώρα όλοι θα... τρίβουν τα μάτια τους!
Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το PAOK TV θα δείξει τα παιχνίδια του «Δικεφάλου του Βορρά» για την υπόλοιπη σεζόν. Ποιο το πακέτο που ετοιμάζονται να προσφέρουν στους συνδρομητές.



Στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν αποφασίσει οριστικά να προωθήσουν το νέο πρότζεκτ, PAOK TV. Ο ΠΑΟΚ μετέδωσε τηλεοπτικά, μέσω της μορφής pay per view, τα παιχνίδια με Σλόβαν Μπρατισλάβας (εντός), Παναιτωλικό και Πανιώνιο με τα αποτέλεσμα να είναι άκρως θετικά και η ανταπόκριση του κόσμου κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Ο κόσμος του «Δικεφάλου του Βορρά» στήριξε το νέο εγχείρημα του συλλόγου, ο οποίος αποφάσισε να μεταδίδει μέσω δικής του πλατφόρμας τα παιχνίδια της ομάδας. Ήδη στις τάξεις της ομάδας έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην μονιμοποίηση του PAOK TV για όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της σεζόν.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση της ανάληψης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Πλέον, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στις τάξεις των Θεσσαλονικιών διαχειρίζονται αυτό το θέμα ετοιμάζοντας μία πρόταση για όλους τους συνδρομητές. Αυτή θα περιλαμβάνει ένα “«ελκυστικό» πακέτο 16 παιχνιδιών, από τα οποία τα 11 θα είναι υπολειπόμενα του πρωταθλήματος και τα 5 τω πλέι οφ, που θα δώσει σίγουρα εντός έδρας ο ΠΑΟΚ, με δεδομένο φυσικά ότι θα βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, κάτι που δεν αμφισβητείται.

Το συνολικό κόστος για αυτές τις 16 αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ θα φτάνει στα 60-64 ευρώ και όπως γίνεται αντιληπτό, αν το αγοράσουν από τώρα περίπου 100.000 συνδρομητές, θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 6 εκατ. ευρώ, το ποσό δηλαδή που ήθελε να εξασφαλίσει με ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ παράλληλα θα «εκτοξευθούν» τα νούμερα του PAOK TV.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.