Ads Top

Ουάρντα: "Γι' αυτό ζήτησα συγνώμη από τον κόσμο του Άρη..."


Μάλλον δεν το εννοούσε, δείτε τι είπε!
Ο Αμρ Ουάρντα αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της Λάρισας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη με 2-3 από 2-0, με όσα έκανε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός πέραν από την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ΑΕΛ, πέτυχε και το τρίτο τέρμα των «βυσσινί» και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ πριν από την σέντρα είχε... ανοίξει διάλογο με την εξέδρα, ο οποίος και συνεχίστηκε σε όλο το 90λεπτο!

Μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα "μούντζωσε" τους οπαδούς που τον αποδοκίμαζαν και του φώναζαν ότι πάλι τον έδωσε δανεικό ο ΠΑΟΚ, ενώ μετά το γκολ του, έδειξε... τα αυτιά του στον κόσμο και αμέσως μετά ζήτησε συγνώμη!

Βέβαια, όπως αποκάλυψε, η συγνώμη δεν ήταν... αληθινή, καθώς το έκανε για να μην αποβληθεί!

Ο ίδιος μιλώντας μετά το ματς στην Nova, υποστήριξε: «Δεν χάνω στο γήπεδο αυτό», ενώ στη συνέχεια προσπαθώντας να εξηγήσει την συμπεριφορά του προς τον κόσμο, είπε: «Προσπάθησα να ηρεμήσω όταν έβαλα το τρίτο γκολ. Είχα ήδη μια κίτρινη κάρτα, δεν είμαι χαζός να πάρω και δεύτερη. Γι΄ αυτό και γύρισα στην κερκίδα και ζήτησα συγγνώμη από τον κόσμο».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.