Ads Top

Τρίβει τα χέρια του ο Μαρτίνς, ποιος επέστρεψε!


Εξελίξεις στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών - Τι συμβαίνει με τον Σεμέδο, ποιος επέστρεψε στις προπονήσεις!
Ευχάριστα είναι τα νέα στον Ολυμπιακό για το αγωνιστικό κομμάτι, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τον Ισπανό επιθετικός να είναι πλήρως έτοιμος. Ο Γκερέρο έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από το ζέσταμα του επαναληπτικού αγώνα με την Κράσνονταρ για τα playoffs των προκριματικών του Champions League κι έχει τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Επιστρέφει ο Ισπανός στη διάθεση του Μαρτίνς. Σε τι κατάσταση είναι ο Σεμέδο.

Μιγκέλ Γκερέρο: Ευχάριστα είναι τα νέα στον Ολυμπιακό για το αγωνιστικό κομμάτι, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τον Ισπανό επιθετικός να είναι πλήρως έτοιμος. Ο Γκερέρο έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από το ζέσταμα του επαναληπτικού αγώνα με την Κράσνονταρ για τα playoffs των προκριματικών του Champions League κι έχει τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Είναι, πλέον, σειρά του τελευταίου να αποφασίσει κατά πόσο θα χρησιμοποιεί, τόσο εκείνον όσο και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ανάλογα με τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα, το δικό του αγώνα δρόμου δίνει ο Ρούμπεν Σεμέδο, ώστε να καταφέρει να είναι έτοιμος στη «μάχη» με την Τότεναμ. Το «Φώς των Σπορ» αναφέρει ότι μοιάζει δύσκολο να προλάβει, αλλά το σίγουρο είναι πως θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα, οι διεθνείς επιστρέφουν και ενσωματώνονται σήμερα εκ νέου στις προπονήσεις.

Μετάνιωσε που «έχασε» τον Βαλμπουενά η Φενέρ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με σκοπό να κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει ήδη αποδείξει την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής. Όπως είναι λογικό όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του, ενώ στην Τουρκία έχει γίνει ήδη αντικείμενο σχολιασμού ο τρόπος που αγωνίζεται και ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Φενέρ φέρονται να έχουν μετανιώσει για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την υπόθεσή του πριν από μερικούς μήνες και τον άφησαν ελεύθερο, αφού δεν βιάστηκαν να ασχοληθούν με την περίπτωση του.

Πέρα από το γεγονός ότι ήταν πολύ καλός στο φινάλε της σεζόν με τους Τούρκους, απέδειξε μόλις σε 2 μήνες την ποιότητα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, οδηγώντας την ομάδα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.