Ads Top

Αποκάλυψη από τον διαιτητή του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ!


Ο Ελβετός ρέφερι ξεκαθάρισε τι έγινε στην περιβόητη φάση!
Ο διαιτητής του ντέρμπι φέρεται να είπε στον Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ ότι ο διαιτητής του VAR του είπε ότι δεν υπάρχει φάουλ στο 2ο γκολ της ΑΕΚ. Στέφαν Κλόσνερ: Στον ΠΑΟΚ είναι έξαλλοι με τον Τάσο Σιδηρόπουλο μετά το χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ήταν σχεδόν βέβαιοι ότι ο Έλληνας διαιτητής ήταν εκείνος που πήρε την απόφαση να μην καταλογίσει φάουλ στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, με συνέπεια ο Στέφαν Κλόσνερ να μην πάει στο video check.

Όπως γράφει η metrosport.gr, ο διάλογος που είχε ο Ελβετός ρέφερι με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, την ώρα που η μπάλα στήθηκε στη σέντρα για να αρχίσει και πάλι το παιχνίδι, αποδεικνύει ότι η απόφαση ήταν του Έλληνα ρέφερι. Ο Μαροκινός μέσος του Δικεφάλου πήγε προς τον Κλόσνερ και του έκανε παράπονα για την απόφασή του να μετρήσει το γκολ του Ντέλετιτς, υπογραμμίζοντας το φάουλ που έγινε στην αρχή της φάσης. Ο Ελβετός απάντησε στον Ελ Καντουρί, λέγοντας: «Το είδαν στο VAR και μου είπαν ότι δεν είναι φάουλ…».

Σύμφωνα με τον Ελβετός, ο Σιδηρόπουλος πήρε πάνω του τη φάση, χωρίς να στείλει τον Κλόσνερ στο video check, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα τον είχε στείλει στο VAR ακόμη και για τις πιο καθαρές φάσεις, όπως το χέρι-πέναλτι του Μπακάκη.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.