Ads Top

«Μεταγραφή» από το πουθενά στον ΠΑΟΚ!


"Τρίβει τα χέρια" του ο Αμπέλ Φερέιρα, τρομερή ποιότητα, φοβερός παίκτης που θα δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ!
Η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και η αγάπη των οπαδών δεν αποτελούν εχέγγυα συμμετοχής για τον έμπειρο Σλοβάκο ποδοσφαιριστή. Ο Σλοβάκος θέλει να δώσει απαντήσεις στον Άμπελ Φερέιρα.
Μίροσλαβ Στοχ: Η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και η αγάπη των οπαδών δεν αποτελούν εχέγγυα συμμετοχής για τον έμπειρο Σλοβάκο ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια, ο Στοχ έχει αγωνιστεί μόλις 21 λεπτά στις επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας, κόντρα σε Άγιαξ και Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Άμπελ Φερέιρα, είναι φανερό ότι έχει άλλους ποδοσφαιριστές σε πρώτο πλάνο, όμως το γεγονός αυτό δεν ξενερώνει τον Στοχ. Αντίθετα, τον πεισμώνει να αποδείξει την αξία του. Περιμένει πως και πως να του δοθεί η ευκαιρία και να δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί.

Απόδειξη το φιλικό παιχνίδι της ομάδας του ΠΑΟΚ με την Κ19, στο οποίο ο Στοχ πέτυχε δύο τέρματα, είχε ακόμη ένα δοκάρι και συνολικά πολύ καλή παρουσία. Το πρώτο γκολ του το σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το δεύτερο με σουτ μέσα από την περιοχή.

Σύμφωνα με τη Metrosport, o βραχύσωμος Σλοβάκος έδειξε να είναι ζεστός και «φώναξε» στον Αμπέλ Φερέιρα ότι περιμένει την ευκαιρία του για να αρχίσει να κάνει απόσβεση τα χρήματα που δαπάνησε για εκείνον ο Δικέφαλος. Ο ΠΑΟΚ περιμένει από τους εξτρέμ του γκολ και ο Στοχ είναι ένας από τους εκείνους που μπορεί να τα δώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Σφιντέρσκι, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ και Σοάρες, ενώ για την Κ19 τα γκολ πέτυχαν οι Δούμτσης, Πουρνάρας.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.