Ads Top

«Ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο νικητή»


Η Μαρία Χατζηπαρασίδου ήταν μία εκ των πρωταγωνιστριών της πρόκρισης της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του EHF Cup.
Ήταν πρώτη σκόρερ του Δικέφαλου και στις δύο αναμετρήσεις με τη Μουράτπασα.

Μίλησε στον «Libero FM 107,4» για την επιτυχία επί της τουρκικής ομάδας, για τα επόμενα ματς με τη σερβική ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα αλλά και για τους υψηλούς στόχους της νέας σεζόν.

Αρχικά τόνισε: «Είμαστε χαρούμενες για την πρόκριση γιατί θεωρητικά ήμασταν το αουτσάϊντερ σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εδώ και έναν μήνα έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας, αλλά το ξεκίνημα της νέας σεζόν ήταν το ιδανικό για εμάς!

Η νίκη στο πρώτο ματς και η διαφορά που πήραμε ήρθε μέσα από συλλογική προσπάθεια. Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένες, αρκετά διαβασμένες. Ήμασταν πιο ποιοτικές και καταφέραμε να έχουμε την υπεροχή που μας οδήγησε στη νίκη με εφτά γκολ».

Για το αν είναι σημαντικό που η φετινή ομάδα έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τον περσινό κορμό τόνισε: «Θα χρησιμοποιήσω την ατάκα που χρησιμοποίησε ο προπονητής μας σε μία συνέντευξη δική του. Η ομάδα έχει διατηρήσει τον κορμό της, σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τις ίδιες αθλήτριες, αλλά το πιο σημαντικό είναι το μέταλλο του νικητή, της οικογένειας, που είναι και το πιο δυνατό μας χαρτί».

Για τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι μια καλή ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει πάρει το πρωτάθλημα στη Σερβία, αλλά είναι βατή σε σχέση με άλλες ομάδες. Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης υπάρχουν ομάδες και από χώρες πιο δυνατές. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ακόμη μία πρόκριση».

Σχετικά με την παρουσία των φίλων της ομάδας στο Φιλίππειο υπογράμμισε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και στα δύο παιχνίδια ήταν πραγματικά ο όγδοος μας παίκτης. Μας έδωσε δύναμη και ώθηση για να κατακτήσουμε την πρόκριση».

Για τους στόχους εντός συνόρων για τη νέα σεζόν: «Όταν αγωνίζεσαι σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ και την προηγούμενη σεζόν έχει κατακτήσεις το νταμπλ, δεν μπορείς να στοχεύεις και τη νέα αγωνιστική χρονιά σε κάτι λιγότερο από αυτό. Φυσικά και η κάθε ομάδα θέλει να μας πάρει αυτό που έχουμε κερδίσει, αλλά η ομάδα έχει το μέταλλο του νικητή, αυτό το δέσιμο, που θα δημιουργήσει μεγάλες δυσκολίες στον κάθε αντίπαλο για να πετύχει κάτι τέτοιο».

Τέλος, για την απόφαση της να παραμείνει για μία ακόμη χρονιά στα «ασπρόμαυρα»: «Είναι η τρίτη μου χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η απόφαση μου να παραμείνω ήταν πάρα πολύ εύκολη. Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου και δε δυσκολεύτηκα καθόλου».

*inpaok.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.