Ads Top

Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός με ενέργειες Μαρινάκη!


Μεγάλη...μπάλα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που αλλάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό - Δείτε τι έχει κάνει!
Τα τελευταία δυο χρόνια η ομάδα του Πειραιά έχει δείξει προτίμηση σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στο λιμάνι έχουν φτάσει παίκτες σε καλή ηλικία που μέσα από την παρουσία τους στον Ολυμπιακό έχουν γίνει σταρ. Κάποιοι από αυτούς εξαργυρώνουν την καλή τους παρουσία με μια μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων σε ομάδα του εξωτερικού. Οι Πειραιώτες έχουν φτιάξει μια νεανική ομάδα με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.
Ολυμπιακός: Τα τελευταία δυο χρόνια η ομάδα του Πειραιά έχει δείξει προτίμηση σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στο λιμάνι έχουν φτάσει παίκτες σε καλή ηλικία που μέσα από την παρουσία τους στον Ολυμπιακό έχουν γίνει σταρ. Κάποιοι από αυτούς εξαργυρώνουν την καλή τους παρουσία με μια μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων σε ομάδα του εξωτερικού. Άλλωστε δεν είναι λίγες φορές που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν γίνει το σκαλοπάτι για έναν ποδοσφαιριστή.

Το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακό έχει μεγάλη πληρότητα, ενώ η ποιότητα είναι μεγάλη. Πριν από πέντε χρόνια οι παίκτες που είναι μικροί σε ηλικία δεν ήταν πολλοί. Ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που έγιναν και ενεργά μέλη της ομάδας. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο ηλικιακό γκρουπ από 19 μέχρι 23. Ο Κώστας Τσιμίκας με τον Παπ Αμπού Σισέ, είναι ανάμεσα σε αυτούς. Από πέρσι μπήκαν και οι δύο στον ανταγωνισμό. Που ήταν και ένα χρόνο μικρότεροι.

Ολυμπιακός: Οι νεαροί σταρ της ομάδας

Τη φετινή σεζόν έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα ο Τσιμίκας. Για τον νεαρό μπακ ήδη γίνεται ντόρος γύρω από το όνομα του. Οσο για τον Σισέ ήταν στην… βιτρίνα για πώληση άνω των 15 εκατ. ευρώ. Ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής στο Κόπα Αφρικα, με την Σενεγάλη, κι έτσι έπεσαν κάπως οι μετοχές. Δεν παύει όμως να είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ.

Σύμφωνα με το Sporime υπάρχουν κι άλλη ποδοσφαιριστές που είναι μικροί και ήδη έχουν γίνει ή θα γίνουν πρωταγωνιστές της ομάδας. «Ντανιέλ Ποντένσε, αποκτήθηκε πέρσι στα 22 του. Ήδη αστέρας στον Ολυμπιακό και αυτό τα λέει όλα. Στα 23 του μοιάζει να είναι ώριμος, αν και θα πρέπει να βρει μια καλύτερη σύνδεση με τα δίχτυα.Στο 22ο έτος της ηλικίας του ο Λάζαρ Ραντζελοβιτς. Πέρσι τον απέκτησε ο Ολυμπιακός από την Ραντνίτσκι. Τον άφησε εκεί με δανεισμό και ήρθε φέτος να δείξει τις μεγάλες του προδιαγραφές. Σε 4 συμμετοχές, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αγωνίστηκε σύνολο 50 λεπτά και πρόλαβε να βάλει δύο γκολ και να δώσει μια ασίστ. Πόσο καλύτερα.

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, στα 19 του, αποκτήθηκε από την Παρτιζάν. Πέρσι ήταν ένας από τους δύο βασικούς της στόπερ. Παρέμεινε στο Ρέντη για να δουλέψει περισσότερο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον υπολογίζει.Όσο για τον επίσης στόπερ Ουσεϊνού Μπα, διαθέτει όλο το πακέτο. Είναι 23 ετών και εκείνο που πρέπει να συνηθίσει είναι ο πρωταθλητισμός.

Ο 20χρονος Μάξι Λοβέρα είναι εδώ και λίγες μέρες στους «ερυθρόλευκους» και ήδη γίνεται μεγάλη κουβέντα. Θα βοηθήσει και άμεσα.Ο Μάντι Καμαρά, ήρθε πέρσι από την Αζαξιό. Σκοπός να πάρει την ευκαιρία του. Και όχι απλά την άρπαξε, αλλά έγινε και ένας από τους παίκτες για τους οποίους γίνεται κουβέντα. Φέτος, ο 22χρονος μέσος, δεν ξεκίνησε καλά. Αλλά το μέλλον του ανήκει. Όλα αυτά έγιναν βάση σχεδίου. Ο Ολυμπιακός διαθέτει νεαρούς που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Αλλά και να δημιουργήσουν ένα δυνατό κορμό για τα επόμενα χρόνια. Αλλά και πωλήσει να γίνουν, θα έρθουν άλλο», αναφέρει το δημοσίευμα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.