Ads Top

Θέλει να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο ο Μαρινάκης!


Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και στο Λιμάνι θέλουν να του προσφέρουν καλύτερο συμβόλαιο.
Αν υπάρχει ένας παίκτης του Ολυμπιακού που έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του τη φετινή σεζόν, είναι σίγουρα αυτός Από την έντονη κριτική που δέχθηκε πέρυσι και την αβεβαιότητα για το αν θα παραμείνει στο ρόστερ το καλοκαίρι, έχει φτάσει στο σημείο να είναι βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Αν υπάρχει ένας παίκτης του Ολυμπιακού που έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του τη φετινή σεζόν, είναι σίγουρα αυτός.

Το ανέβασμα του Μεριά έχει φυσικά αντίκτυπο και στην αξία του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο". Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι Ιταλοί έγραψαν πρόσφατα ότι για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε η Νάπολι. Άσχετα αν το ρεπορτάζ έχει βάση στην πραγματικότητα ή όχι, είναι φανερό ότι το status του διεθνούς στόπερ στην αγορά έχει ανέβει επίπεδο.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Μεριά έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2022 με απολαβές τέσσερις φορές χαμηλότερες από τον παρτενέρ του στην άμυνα, Ρούμπεν Σεμέδο.

Έχοντας "μυριστεί" το τι παίζεται με τον 26χρονο στόπερ, οι Πειραιώτες έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη για αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίου του.

Ωστόσο, είναι ακόμα νωρίς στις διαπραγματεύσεις και δεν έχει βρεθεί η "χρυσή τομή". Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη προσέγγιση που έγινε από τον Ολυμπιακό στον μάνατζερ του Μεριά, οι Ερυθρόλευκοι πρότειναν 25% αύξηση αποδοχών, όμως η πλευρά του Τυνήσιου άσου ζήτησε το ποσοστό να ανεβεί στο 50%.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η υπόθεση έχει… δρόμο ακόμα και τα δεδομένα πιθανώς να μεταβληθούν ακόμα περισσότερο εάν ο Μεριά συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.