Ads Top

«Ανατροπή με...φευγατό - Συνάντηση Ιβάν με τον...»


Τεράστια έκπληξη ετοιμάζει το αφεντικό του Δικεφάλου!
Ο Μάριο Μπράνκο αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο απομένει να δημοσιοποιηθεί η αποδοχή της παραίτησής του από τη διοίκηση της ομάδας. Κάτι που αναμένεται να γίνει λίαν συντόμως, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «MetroSport», ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του Βορρά» έχει τρέξει ήδη τις διαδικασίες για τον διάδοχο του Μπράνκο στο πόστο του αθλητικού διευθυντή. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πάρει πάνω του την υπόθεση της στελέχωσης ενός νευραλγικού πόστου για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και σύμφωνα με τα όσα γράφονται, έχει προχωρήσει ήδη σε επαφές με ορισμένους πρώην συνεργάτες του, προκειμένου να δει τις προθέσεις τους. Ο Σαββίδης είχε μια πρώτη, διερευνητική επαφή τόσο με τον Ζήση Βρύζα, όσο και με τον Λούμπος Μίχελ. Δύο πρόσωπα με τα οποία είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και τα γνωρίζει πολύ καλά.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την απόφασή του. Κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το κλείσιμο της υπόθεσης Μπράνκο. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πέραν των Βρύζα και Μίχελ, υπάρχουν κι άλλα ονόματα υποψηφίων στη λίστα, την ώρα που αρκετά στελέχη στην ΠΑΕ τονίζουν ότι ο ΠΑΟΚ ναι μεν θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Μπράνκο, όμως το θέμα δεν αποτελεί και πρώτη προτεραιότητα.

Υπάρχει φυσικά και το σενάριο να δοθεί ο ρόλος αυτός, προσωρινά, στον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο τμήμα, ως βοηθός του Μάριο Μπράνκο.  Το σκεπτικό είναι πως από την στιγμή που αποκλείστηκε η ομάδα και δεν έγιναν μεταγραφές, μπορεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα να παίξει αυτό τον ρόλο ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.