Ads Top

Αλλάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό η μεταγραφή Μαρινακή - Υψηλή ρήτρα αγοράς!


Αναμένεται να προσδώσει κι άλλη ποιότητα στον Ολυμπιακό.
Αποτέλεσε την κίνηση του Ολυμπιακού μετά την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής ήρθε για να δώσει λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς κι απ’ ότι φαίνεται θα το πράξει, όταν μπει για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Αλγερινός έχει δείξει την ποιότητά του στου Ρέντη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως», παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, έχει δείξει από νωρίς πως πρόκειται για έναν άκρως ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα προσφέρει αρκετά στον Ολυμπιακό.

H υψηλή ρήτρα της Λιλ

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός ήρθε στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος από τη Λιλ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η γαλλική ομάδα δεν σκοπεύει να χάσει… έτσι εύκολα τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και δείχνει, με τον ορισμό υψηλής ρήτρας για εκείνον, το πόσο τον υπολογίζει. Εάν στο τέλος της σεζόν οι ερυθρόλευκοι θελήσουν να τον αποκτήσουν, τότε, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Επιπλέον, το 40% των δικαιωμάτων του το διατηρεί ακόμη η παλιά του ομάδα, η Λιόν.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.