Ads Top

Προχωρά και σε άλλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός!


Ραγδαίες εξελίξεις, δίνουν τα χέρια για τον αμυντικό - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει δικό του τον νεαρό αστέρα της Νέας Σαλαμίνας. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα μιλούσαν για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η περίπτωση του Κύπριου αμυντικού δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό.

Γιάννης Κωστή: Τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει δικό του τον νεαρό αστέρα της Νέας Σαλαμίνας. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα μιλούσαν για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Μάλιστα, η Κυπριακή ομάδα, αλλά και ο ίδιος ο ο ποδοσφαιριστής είχαν βγει δημόσια να ξεκαθαρίσουν ότι θα συνεχίσουν μαζί.

«Σε αποψινή του συνεδρίαση, το ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου αποφάσισε όπως απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Ιωάννη Κωστή», ανέφερε επίσημα ο σύλλογος. Το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Κωστή στον Ολυμπιακό σχολιάστηκε και από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου, Δημήτρη Λάζο.

Γιάννης Κωστή: Δεν το ξεχνάει ο Ολυμπιακός

Σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα protathlima.com τόνισε: » Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, σε κάποια σημεία όμως υπήρξαν διαφωνίες και η εξέλιξη είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα μετά που εξέτασε την τελική πρόταση του Ολυμπιακού, αποφάσισε να μην την κάνει την αποδεκτή».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του νεαρού αμυντικού, το αντίθετο μάλιστα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν νέα κίνηση και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για τον Κωστή τώρα, και να τον εντάξει στην ομάδα του το καλοκαίρι.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.