Ads Top

«Τι όνειρο είδε με Τοροσίδη; - Χίλιες φορές Πέλκα από Βρουσάι - Πάρε Μήτρογλου!»


Γιατί πήγε αδιάβαστος ο Τζον Φαν'τ Σιπ και ποια ήταν τα «εγκλήματα» που έκανε απέναντι στους Φινλανδού.
Η Εθνική Ελλάδας έχασε και από τη Φινλανδία και όντας στο -8 από την πρόκριση πλέον, χρειάζεται όχι ένα, αλλά πολλά θαύματα για να τη δούμε στα τελικά του Euro 2020. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν παρουσίασε καμία βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της, παρά το ντεμπούτο του Τζον Φαν’τ Σιπ, ο οποίος μάλλον ήταν... αδιάβαστος! Ο Ολλανδός τεχνικός κατέβασε μία ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις και πήρε ρίσκα που δεν του βγήκαν και τα οποία θα έπρεπε να είχε αποφύγει. Δεν υπήρχε για παράδειγμα κανένας λόγος να πάρει φανέλα βασικού ο έμπειρος, αλλά ανέτοιμος Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 70’ με κράμπα για να περάσει στη θέση του τον Μιχάλη Μπακάκη, που έδειξε φρέσκος και σε καλή κατάσταση στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε.

Από εκεί και πέρα, προφανώς και δεν... πέτυχε το πείραμα με τον Μάριο Βρουσάι σε ρόλο επιτελικού χαφ, καθώς ο παίκτης του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στη Βίλεμ, παρότι είχε τρεξίματα και διάθεση στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε ελάχιστα δημιουργικά, καθώς έπαιξε σε μία θέση που δεν γνωρίζει. Προτιμήθηκε αντί του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 60’ και κατάφερε να κάνει άμεσα αισθητή την παρουσία του. Ο άσος του ΠΑΟΚ ήταν ξεκούραστος, αφού είχε αγωνιστεί μόλις 25 λεπτά στο παιχνίδι του Δικεφάλου την Κυριακή και ίσως μπορούσε να μπει στο αρχικό σχήμα, ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζουν οι τραυματίες Πέτρος Μάνταλος και Κώστας Φορτούνης.

Ο Πέλκας μπήκε αντί του Κολοβού και έστειλε τον Βρουσάι στα άκρα, με τον άσο του Παναθηναϊκού να παρουσιάζεται και πάλι εκτός αγώνα. Βοήθησε ελάχιστα και αυτός και έδειξε να... συνέχισε να κινείται σε ρηχά νερά, όπως τον είδαμε δηλαδή και το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΟΦΗ. Ματς που μάλλον δεν είδε ο νέος κόουτς της Εθνικής, καθώς αν το είχε παρακολουθήσει προσεκτικά, μάλλον δεν θα ξεκινούσε τον Δημήτρη Κουρμπέλη που περνάει περίοδο ντεροφορμαρίσματος και θα έδινε την φανέλα στον Κάρλος Ζέκα!

Γενικά, ο ντεμπούτο του Φαν’τ Σιπ δεν μας εντυπωσίασε, φάνηκε να μην γνωρίζει καλά την ομάδα, πράγμα απολύτως λογικό αφού δεν ήταν γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου το προηγούμενο διάστημα και για αυτό κάποιοι «φώναζαν» πως ήταν λάθος η επιλογή του. Ήδη λοιπόν χάθηκε ο στόχος της πρόκρισης στα τελικά του Euro και πλέον η ομάδα παραμένει σε κρίση.

ΥΓ. Είναι δυνατόν να μην έχει θέση σε αυτή την ομάδα ο Κώστας Μήτρογλου; Χαρακτηρίστηκε ως «ανέτοιμος» από τον Φαν’τ Σιπ, ωστόσο ανήξερε την ομάδα, θα γνώριζε πως δεν υπάρχει καλύτερη λύση για τον φορ, έστω και ως αλλαγή. Στη Αϊντχόφεν πάντως εδώ και 10 μέρες... πετάει φωτιές! Δεν ρώταγε κανέναν συμπατριώτη του ο κόουτς;

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.