Ads Top

«Αν τον πάρει ο Ολυμπιακός, μπορεί να γίνει διάδοχος του Φορτούνη»


Αποθέωση «ερυθρόλευκου» στόχου από τον Στάικο Βεργέτη. «Καλό δεκαράκι, θέλει 6 μήνες, δίδυμο με Ελ Αραμπί».
Μπορεί η περίπτωσή του να μην προχώρησε, τουλάχιστον για την ώρα, αλλά φαίνεται ότι οι Πειραιώτες διατηρούν το όνομα του 19χρονου άσου ψηλά στη λίστα τους.
Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να βρει στο πρόσωπο του Κύπριου άσου, μελλοντικά, τον διάδοχο του Κώστα Φορτούνη, ενώ τόνισε ότι χρειάζεται ένα διάστημα στις προπονήσεις των Ερυθρόλευκων για να συνηθίσει σε αυτό το επίπεδο.

"Διάδοχος του Φορτούνη στον Ολυμπιακό"

"Ο Κωστή ήταν εξαιρετικός παίκτης. Αν και έπρεπε να παίζει στην Κ17, τον είχα ανεβάσει στην Κ19 και μετά τον είχα φέρει για προπονήσεις στην ανδρική ομάδα. Μου αρέσει να να προπονώ και τις ακαδημίες στις ομάδες που βρίσκομαι, κι έτσι είχα ανακαλύψει τον Κωστή", τόνισε αρχικά ο Σ. Βεργέτης στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας, χρησιμοποιεί πολύ καλά το σώμα του, για να μην μπορεί εύκολα ο αντίπαλος να του αποσπάσει την μπάλα. Παίζει με το κεφάλι ψηλά, βλέπει γήπεδο, αξιοποιεί με πολλές ασίστ τούς συμπαίκτες του. Εκτός από τα οργανωτικά χαρίσματα έχει και επιθετικές αρετές. Πατάει στην περιοχή και σκοράρει. Έχει καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις και το κύριο γνώρισμά του είναι η εξυπνάδα. Λαμβάνει σωστές αποφάσεις και θεωρώ ότι είναι ένα καλό 10αράκι. Μπορεί να παίξει και ως 8άρι, αλλά η θέση του 10 θεωρώ ότι του ταιριάζει καλύτερα. Θα μπορούσε, στο μέλλον, να γίνει ο διάδοχος του Φορτούνη στον Ολυμπιακό".

"Έτοιμος μετά από 6 μήνες για Ολυμπιακό - Καλή συνεργασία με Ελ Αραμπί"

Βρίσκεται στο επίπεδο του Ολυμπιακού;

"Πάνε δύο χρόνια που δεν τον έχω παρακολουθήσει επί μακρόν, κατά συνέπεια δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα σε αυτή την ερώτηση. Αυτό που θα του έκανε πολύ καλό, είναι σίγουρα να περνούσε ένα διάστημα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Για να περάσει από την επιβάρυνση που έχουν οι προπονήσεις σε ομάδες αυτού του επιπέδου και μετά από έξι μήνες θεωρώ ότι θα ήταν έτοιμος να αντεπεξέλθει γιατί έχει και το έμφυτο ταλέντο".

Με ποιους παίκτες θα μπορούσε να συνεργαστεί καλά στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Αυτού του είδους οι ποδοσφαιριστές θέλουν επιθετικό περιοχής και οι ίδιοι να κινούνται περιφερειακά αυτού του επιθετικού. Τον Ελ Αραμπί, για παράδειγμα. Χρειάζονται κάποιον παίκτη που να λειτουργεί ως σημείο αναφοράς μπροστά τους και αυτοί να αξιοποιούν τον επιθετικό αλλά και τους εξτρέμ με τις πάσες τους. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι αν ο επιθετικός μπροστά του συμπαρασύρει αμυντικούς στο μαρκάρισμά του, θα βρει χώρους ο Κωστή και μπορεί να γίνει πολύ απειλητικός".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.