Ads Top

Η «μεταγραφή» που δυναμώνει τον Ολυμπιακό!


Τρίβει τα χέρια του ο Μαρτίνς, επιστροφή που δυναμώνει κι άλλο τον Ολυμπιακό!
Ο 32χρονος επιθετικός περιμένει πως και πως την επιστροφή του στα γήπεδα, ο Έλληνας επιθετικός δεν βλέπει την ώρα να ξαναπατήσει χορτάρι και να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περυσινής αγωνιστικής περιόδου. Είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 17 Φεβρουαρίου 2019.

Αμέσως μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε ο Λάζαρος ξεκίνησε να δουλεύει σκληρά. Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να προπονείται στου Ρέντη όλο αυτό το διάστημα. Ο 32χρονος επιθετικός έχει πεισμώσει και θέλει επιστρέψει πιο δυνατός και να μπορέσει να αγωνιστεί και να κερδίσει ξανά τη θέση του στην ομάδα. Είναι σκληρό «καρύδι» και το έχει αποδείξει και παλαιότερα. Σε παρόμοιο τραυματισμό που είχε γυρίσει δυνατότερος.

Ο Λάζαρος συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις προκειμένου να φτάσει άμεσα στο απαραίτητο επιθυμητό επίπεδο και να είναι έτοιμος για να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που παρακολουθούν από κοντά την αποκατάστασή του, ο Λάζαρος υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδος για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μετά απ’ αυτά τα παιχνίδια στις 12 και 15 Οκτωβρίου, με Ιταλία και Βοσνία, ο Λάζαρος θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει από τον Πέδρο Μαρτίνς. Έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει μία ακόμη αξιόπιστη λύση στα εξτρέμ, για τη σεζόν που έχει ακόμα αρκετό δρόμο.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.