Ads Top

Τον «έκοψε» ο Ιβάν και όλοι...ψάχνονται στην Τούμπα!


Τι έγινε με... στρατιώτη του ΠΑΟΚ; Ποιος τον "καθάρισε";
Εντύπωση προκάλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της πάντα ενημερωμένης σε θέματα ΠΑΟΚ, Metrosport. Όχι για τον τίτλο του, αλλά για τον υπότιτλο: "αντιδράσεις για Βρύζα και Μίχελ από μερίδα της οικογένειας του ΠΑΟΚ οδηγούν τον Ιβάν σε άφθαρτο πρόσωπο κοινής αποδοχής". Προφανώς η αναφορά γίνεται για τις υποψηφιότητες του Ζήση Βρύζα και του Λούμπος Μίχελ για το πόστο του τεχνικού διευθυντή των νταμπλούχων, που θα αντικαθιστούσε (με την επιστροφή του ενός εκ των δύο) τον παραιτηθέντα Μάριο Μπράνκο, ο οποίος τελικά παρέμεινε στο πόστο του.

Άπαντες θεωρούσαν τους εν λόγω δύο ως τους βασικούς (αν όχι μόνους) υποψηφίους. Μετά όμως τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος χθες συναντήθηκε με τη διοικητική οικογένεια του Δικεφάλου και αφότου διαπιστώθηκε "απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές" η υποψηφιότητα του απλώς "κάηκε" με συνοπτικές διαδικασίες, σήμερα, το εν λόγω πρωτοσέλιδο προφανώς και "έκαψε" κι αυτή του Σλοβάκου, πριν γίνει γνωστό νωρίς το πρωί πως ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κρατήσει τον Μάριο Μπράνκο στη θέση του.

Αυτή όμως δεν είναι η είδηση. Πισωγύρισμα -λέμε εμείς στο sportdog- θα ήταν είτε η μία είτε η άλλη επιλογή, ξαναζεσταμένο φαγητό αν θέλετε. Το ερωτηματικό που προκύπτει έχει να κάνει με τις "αντιδράσεις από μερίδα της οικογένειας του ΠΑΟΚ".

Και άντε, για τον Μίχελ είναι γνωστό πως στα πέριξ του συλλόγου και ειδικά στο δημοσιογραφικό κομμάτι που αν μη τι άλλο διαμορφώνει την κοινή γνώμη, δεν υπήρχε καθόλου καλή γνώμη και θα ήταν δύσκολο να σταθεί εκ νέου σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, ειδικά από τη στιγμή που -όπως λέγεται- και η εκτίμηση που (δεν) του έχει ο Γιώργος Σαββίδης δεν ήταν και η απαιτούμενη.

Αυτό που θα άξιζε όμως τον κόπο να διερευνηθεί και να ερωτηθεί είναι ποιοι εναντιώθηκαν από την "οικογένεια του ΠΑΟΚ" στην επιστροφή του Ζήση Βρύζα, ενός "στρατιώτη" του συλλόγου, που αποδεδειγμένα έχει βάλει πλάτη από κάθε πόστο, σε κάθε ρόλο, όποτε και όπου χρειάστηκε, αρνούμενος μάλιστα σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις να εργαστεί σε άλλους συλλόγους λόγω των εξαιρετικών προσωπικών του σχέσεων (είχαν περάσει μια κρίση, αποκαταστάθηκαν όμως τάχιστα…) με την οικογένεια Σαββίδη. Ποιοι και γιατί;

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.