Ads Top

Έρχεται «δοκιμασία» για τον ΠΑΟΚ!


Τρία εκτός έδρας παιχνίδια και ένα ντέρμπι με τον Άρη ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ στο προσεχές πρόγραμμά του.
Στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του είναι αναγκασμένος να στρέψει όλη την προσοχή του ο ΠΑΟΚ, έπειτα από τον πρόωρο αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να κάνουν το «δύο στα δύο» στην αρχή του πρωταθλήματος, όμως η συνέχεια με την επανέναρξη ελλοχεύει κινδύνους για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον Άρη στην Τούμπα και μετά ακολουθούν τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης πριν από τη νέα διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα – πρόκληση για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα και παράλληλα να αφήσουν πίσω τις (ψυχολογικές) συνέπειες του αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Ενόψει του αγώνα στο Περιστέρι, λοιπόν, ο κ. Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας, οι οποίοι θα επανέλθουν μετά τον Ατρόμητο στη διάθεσή του. Κάπως έτσι το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Εσίτ και ο Μίσιτς, ενώ μετά τον τραυματισμό του Βαρέλα δίπλα στον Κρέσπο θα παίξει ο Ίνγκασον.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.