Ads Top

Τον έδωσε δανεικό ο Ολυμπιακός και διαπρέπει!


Παίζει μεγάλη μπάλα στο εξωτερικό. Ποιος τον..«έδιωξε»! - Θα έρθει πίσω του χρόνου; Δείτε για ποιον πρόκειται!
Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παραχωρήσει ως δανεικό τον 22χρονο, καθώς παρά το ταλέντο του και τις δυνατότητές του, δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.


Οι άνθρωποι της Μπέβερεν έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα του.

Φιορίν Ντουρμισάι: Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παραχωρήσει ως δανεικό τον 22χρονο επιθετικό στη Μπέβερεν, καθώς παρά το ταλέντο του και τις δυνατότητές του, δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Η επιλογή της Μπέβερεν φαίνεται ορθή για την ώρα, με τον 22χρονο φορ να τα πηγαίνει εξαιρετικά, δείχνοντας πολύ καλή εικόνα στις προπονήσεις και τα ματς.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Φως», οι Βέλγοι δεν θα έλεγαν «όχι» στην πιθανότητα αγοράς του, το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, υπάρχουν δύο… αρνητικά στην υπόθεση για εκείνους. Αρχικά, ο Ολυμπιακός δεν έχει θέσει οψιόν αγοράς στο deal του δανεισμού, αλλά και να είχε, δύσκολα θα μπορούσε το ποσό που -πιθανώς- θα έβαζαν οι ερυθρόλευκοι, να καλυφθεί από τον βελγικό σύλλογο. Οπότε, το επόμενο καλοκαίρι, ο Ντουρμισάι θα επιστρέψει κανονικά στου Ρέντη, διεκδικώντας την ευκαιρία του.

«Γκάζια» από Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με τον Βόλο και να μη σκέφτεται το ματς που ακολουθεί κόντρα στην Τότεναμ. Το πρώτο γκολ ήρθε νωρίς και θα περίμενε κανείς ότι οι Πειραιώτες θα τελείωναν γρήγορα το ματς. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τις φωνές στην ανάπαυλα, κάνοντας παρατηρήσεις στους παίκτες του, αφού η εικόνα των Πειραιωτών δεν ήταν αυτή που περίμενε να δει. Η… κατσάδα ωστόσο έπιασε τελικά τόπο, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένος στην επανάληψη, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.