Ads Top

"Απογειώνει" και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης!


Δείτε τι αποκάλυψε έγινε σήμερα από τα πιο επίσημα χείλη - Τι ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης!.
Το μέλος του Δ.Σ της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Χρήστος Καραμπέρης, ανέλυσε το πλάνο για την επόμενη ημέρα και αποκάλυψε ότι υπάρχουν επαφές με την ΠΑΕ για την «μετακόμιση» στο PAOK TV. Στην αποκάλυψη ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ για να μετακομίσει στο PAOK TV προχώρησε το μέλος του Δ.Σ της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Χρήστος Καραμπέρης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης.

«Υπάρχει επαφή σε αρχικό στάδιο γιατί μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο εγχείρημα. Μακάρι να πετύχει και να μπουν όλα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ σε αυτό. Φέτος τελειώνει η σύμβαση με την ΕΡΤ, εξετάζουμε ήδη το επόμενο βήμα, που θα είναι ένα σημαντικό βήμα για έναν αυτόνομο ΠΑΟΚ, πέρα από κάθε βλέψη. Εύχομαι ο κόσμος να το αγκαλιάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, το μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε έναν μίνι απολογισμό για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης και ανέλυσε το πλάνο για την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο απολογισμός γίνεται με σεβασμό απέναντι στην οικογένεια και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Για το πώς καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας τα προβλήματα της ΚΑΕ τους τελευταίους δύο μήνες.

Ζητήσαμε τον έλεγχο και την ενημέρωση, μετά από την εντολή που μας δόθηκε από τον ΑΣ ΠΑΟΚ για να αναλάβουμε την ΚΑΕ. Τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Κύριο ρόλο πάντα διαδραματίζει το οικονομικό. Δεν ήμασταν καλά οικονομικά, αλλά έπρεπε να βρούμε λύσεις».

Ενημερωθήκαμε για τις συμβάσεις που υπάρχουν με την Watt & Volt, για τα οικονομικά δεδομένα της μπουτίκ τα τελευταία δύο χρόνια, έγινε έλεγχος στους χορηγούς της ΚΑΕ, τα έσοδα και τα διαρκείας από πέρσι, αλλά και το τι θα γίνει φέτος.

Είδαμε τις απαιτήσεις της ΚΑΕ για τη νέα σεζόν αλλά και για την καθημερινότητα. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων. Τους ενημερώσαμε τους ζητήσαμε να μας βοηθήσουν, αλλά αυτοί θέλουν να το κάνουν με πράξεις και όχι με λόγια και είπαν πως θα προσπαθήσουν να είναι δίπλα μας.

Η νέα διοίκηση θα ενημερωθεί επίσης και για το θέμα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ από τον κ. Σταυρόπουλο»

Ο Χρήστος Καραμπέρης αποκάλυψε πως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με το εγχείρημα του PAOK TV.

«Υπάρχει επαφή σε αρχικό στάδιο γιατί μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο εγχείρημα. Μακάρι να πετύχει και να μπουν όλα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ σε αυτό. Φέτος τελειώνει η σύμβαση με την ΕΡΤ, εξετάζουμε ήδη το επόμενο βήμα, που θα είναι ένα σημαντικό βήμα για έναν αυτόνομο ΠΑΟΚ, πέρα από κάθε βλέψη. Εύχομαι ο κόσμος να το αγκαλιάσει».

Ο κ. Καραμπέρης στη συνέχεια μίλησε για το οικονομικό κομμάτι και το «μοντάρισμα» της νέας ομάδας.

«Ήταν και παραμένει δύσκολη η κατάσταση. Μέχρι 19 Αυγούστου δεν υπήρχαν προπονητής και παίκτες. Έγινε ραντεβού με τον ΑΣ ΠΑΟΚ και ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν.

Μαζέψαμε ένα σεβαστό ποσό, όπως και από τις χορηγίες και τα εισιτήρια διαρκείας. Με αυτά τα χρήματα εξασφαλίσαμε φορολογική ενημερότητα, πληρώσαμε νυν και παλιούς παίκτες και αποφύγαμε τα ban. Η ομάδα μπήκε σε μία κανονικότητα. Έγιναν… μαγικά για να υπάρχει σήμερα ο μπασκετικός ΠΑΟΚ. Τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα όσο δεν υπάρχει ιδιοκτήτης.

Μέχρι σήμερα τα έσοδα ήταν 225.000 ευρώ, ενώ τα έξοδα μέχρι τις 8/9 ήταν 219.000 ευρώ.

Το τελευταίο που προσπαθήσαμε να κάνουμε σαν διοίκηση ήταν να κρατήσουμε τους Έλληνες παίκτες. Έναν παίκτη αναγκάσαμε να τον πουλήσουμε. Του προσφέραμε όλες τις εγγυήσεις για να μείνει και να εξασφαλιστεί και ο ίδιος, αλλά ήθελε να φύγει. Κανείς δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ χαρίζοντας!

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣ ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή και τους κύριους Γαλατσόπουλο, Λυσσαρίδη, Φραγκούλη, Ζουρνατζίδη για την καταλυτική τους παρουσία».

Στη συνέχεια ο κύριος Καραμπέρης μίλησε για τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ αναφορά υπήρξε και στον Ιβάν Σαββίδη.

«Το φορτίο της νέας διοίκησης είναι βαρύ και θα παρακαλούσα να υπάρχει συμπαθητική κριτική απέναντι στα νέα μέλη. Δεν υπάρχει κανένας έμμισθος υπάλληλος. Θα παλέψουμε για το καλύτερο. Είναι δύσκολη η χρονιά. Δε λέω ότι θα κινδυνεύσουμε, αλλά θα πρέπει να βρούμε λύση στο οικονομικό.

Καθημερινά παίζει το θέμα Σαββίδη, όμως εμείς είμαστε αναγκασμένοι να βρίσκουμε πόρους από παντού. Εάν θέλει ο κ. Σαββίδης να μας βοηθήσει θα το κάνει. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε από πριν. Τότε δε βρίσκαμε λύσεις; Είναι η εύκολη λύση, αλλά πρέπει να «τρέξουμε» να βρούμε λύσεις από παντού. Στις 30/9 θα είναι το επόμενο κρίσιμο σημείο όταν πρέπει να πληρωθούν οι απαραίτητες υποχρεώσεις. Γι΄αυτό λέω ότι πάμε μήνα – μήνα.

Χρειάζεται συσπείρωση. Δεν την έχουμε στο μπάσκετ. Έχουμε περάσει και χειρότερα. Δεν ρίχνουμε κανένα βάρος στην προηγούμενη διοίκηση και στον Μπάνε Πρέλεβιτς. Στάλθηκε επίσης ο φάκελος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, χωρίς κάποιες εκκρεμότητες και ελπίζουμε πως θα κλείσει και αυτό το θέμα.

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα, όπως οι κ. Αμοιρίδης και Τσαλόπουλος, τους οποίους τους «διώξαμε» από κοντά μας. Έπρεπε να είναι στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν είναι αργά. Ελπίζω μία συγνώμη να αρκεί. Και ο κ. Γαλατσόπουλος έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά χρήματα. Δεν πρέπει να αδικούμε και τους δικούς μας ανθρώπους».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.