Ads Top

Μαρτίνς: «Μπορούμε να εγκλωβίσουμε Μπάγερν και Τότεναμ στο γήπεδό μας»


Ο Πέδρο Μαρτίνς αναγνωρίζει πως Μπάγερν και Τότεναμ είναι τα φαβορί για την πρόκριση αλλά ο Πορτογάλος πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να τους... εγκλωβίσει στο «Καραϊσκάκης».
Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έδωσε την ευκαιρία στον Μαρτίνς να επιστρέψει για λίγο στην Πορτογαλία.

Εκεί, βρέθηκε στο συνέδριο Soccerex στο Οέιρας και αναφέρθηκε στην κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League.

Για την κλήρωση είπε: «Θα συναντήσουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες, αλλά θα πρέπει να σας υπενθυμίζω ότι δεν είναι εύκολο για κανέναν να παίζει στο γήπεδό μας. 

Είναι δυνατό να έχουμε μια καλή βραδιά και να τους... εγκλωβίσουμε, αλλά αναγνωρίζουμε ότι η Μπάγερν και η Τότεναμ είναι τα φαβορί για πρόκριση. Εάν δεν τα καταφέρουμε, τουλάχιστον θέλουμε να παίξουμε στο Europa League».

Για την κατάσταση του Σεμέδο τόνισε: «Ο Ρούμπεν είχε ένα πρόβλημα και όλος ο κόσμος μιλά για το πρόβλημα. Νομίζω ότι ο Ρούμπεν είναι καλά και δουλεύει εξαιρετικά. Πρέπει να πούμε τι άνθρωπος και επαγγελματίας είναι. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Είναι η ψυχή των αποδυτηρίων, όλος ο κόσμος στην Ελλάδα τον συμπαθεί, κάνει καλή δουλειά και πρέπει να συνεχίσει να το κάνει».

Για την παρουσία των Σα-Ποντένσε στην εθνική: «Πιστεύω ότι τόσο ο Ποντένσε, όσο και ο Σα μπορούν να κάνουν ντεμπούτο στην εθνική Πορτογαλίας. Ο Σα είναι προετοιμασμένος γι' αυτό το επίπεδο, έχει κάνει καταπληκτικά παιχνίδια. Ο Ποντένσε δεν έχει φθάσει ακόμη στο επίπεδο της περυσινής σεζόν, αλλά ξέρω ότι θα φθάσει».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.