Ads Top

Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και διαπρέπει στην Ιταλία!


Ποιος είναι ο Έλληνας που έκανε τους Ιταλούς να παραμιλούν - Η απίστευτη γκάφα του ΠΑΟΚ που δε κατάφερε να τον κρατήσει!
Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν παίκτης της Νάπολι πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για την ομάδα νέων των «παρτενοπέι».





Γιώργος Βράκας: Το «άστρο» του νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή έλαμψε στην αναμέτρηση νέων μεταξύ της Νάπολι και της Τορίνο.

Ο 18χρονος παίκτης είχε δοκιμαστεί από τους «παρτενοπέι» το περασμένο καλοκαίρι, πείθοντας τους για την αξία του και υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Βρακάς είναι γεννημένος στις 28/4/2001 και βρισκόταν στον ΠΑΟΚ από το 2014. Μάλιστα, είχε προλάβει να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αιγινιακό τη σεζόν 2017-18.

Στη Νάπολι εντυπωσιάστηκαν από τις ικανότητες του και του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ιταλία, με τον ίδιο να τους αποζημιώνει με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Γιαννιώτης άσος που πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στους «παρτενοπέι» ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με ένα καταπληκτικό χτύπημα φάουλ.

Συγκεκριμένα, το γκολ ήρθε στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης και ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στους νέους της Νάπολι.

Δείτε το γκολ του:



pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.