Ads Top

ΠΑΟΚ: Το μεγάλο κόλπο του Ιβάν Σαββίδη!


Δεν έχει προηγούμενο αυτό που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ, θα... τρελάνει όλη την Ευρώπη - Είναι πολλά τα λεφτά!
Εντός της εβδομάδας, μετά από την σχετική αναλυτική ενημέρωση του κ. Σαββίδη, αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με τη λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας, ενώ δεν αποκλείεται οι «ασπρόμαυροι» να είναι έτοιμοι και να παρουσιάσουν πακέτα για ετήσιες συνδρομές και για επαγγελματίες που προβάλλουν τους αγώνες του «Δικεφάλου». Εντυπωσιακά οικονομικά οφέλη από τα πρώτα παιχνίδια στο PAOK TV.

ΠΑΟΚ: Στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν αποφασίσει οριστικά να προωθήσουν το νέο πρότζεκτ, PAOK TV. Ο ΠΑΟΚ μετέδωσε τηλεοπτικά, μέσω της μορφής pay per view,  τα παιχνίδια με Σλόβαν Μπρατισλάβας (εντός), Παναιτωλικό και Πανιώνιο με τα αποτέλεσμα να είναι άκρως θετικά και η ανταπόκριση του κόσμου κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή

Έτσι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση οι εντός έδρας αγώνας της ομάδας να μεταδίδονται μέσω του PAOK TV. Η τιμή αναμένεται να είναι 4,99 ευρώ για το πρωτάθλημα, ποσό που υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί την περίοδο των πλέι οφ, γιατί ο στόχος είναι να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ από 6 ως 7 εκατομμύρια ευρώ.

Εντός της εβδομάδας, μετά από την σχετική αναλυτική ενημέρωση του κ. Σαββίδη, αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με τη λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας, ενώ δεν αποκλείεται οι «ασπρόμαυροι» να είναι έτοιμοι και να παρουσιάσουν πακέτα για ετήσιες συνδρομές και για επαγγελματίες που προβάλλουν τους αγώνες του «Δικεφάλου». Μεσοπρόθεσμα, στόχος είναι να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα και με εκπομπές πέραν των ζωντανών μεταδόσεων.

PAOK TV: Εντυπωσιακά οικονομικά οφέλη για τον ΠΑΟΚ από τα πρώτα παιχνίδια

Tα πρώτα οικονομικά οφέλη από την λειτουργία του PAOK TV εντυπωσίασαν τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «καθαρές» εισπράξεις από την μετάδοση των αγώνων του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πανιώνιο, άγγιξαν τις 500.000 Ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αν υπολογίσει κανείς πως η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στη λίστα με τα «εμπορικά» παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα 11 εντός έδρας αγώνες για την κανονική περίοδο και άλλους 5 εφόσον τερματίσει στη πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Σε αυτούς τους 16 αγώνες συγκαταλέγονται τα πέντε ματς τίτλου στα πλέι οφ συν τα τέσσερα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη. Δηλαδή, παραπάνω από τα μισά ματς είναι «εμπορικά», με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο όχι μόνο για τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και για εκείνους του αντιπάλου του.

Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να προσπαθήσει να σταθεί στα πόδια του και να βγει στην αγορά με στόχο να φέρει στα ταμεία του τα χρήματα θεώρησε πως δικαιούταν με βάση την εμπορικότητα του ονόματός του, και τα πρώτα δείγματα γραφής του PAOK TV δείχνουν πως το εγχείρημα μπορεί να αποδώσει.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.