Ads Top

Ποιος Ραντζέλοβιτς; Ο παίκτης «αποκάλυψη» θα είναι άλλος!


Δεν τον έχουμε δει ακόμη, αλλά είναι τεράστιο ταλέντο - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει τα προσόντα να κάνει καριέρα και ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να του δώσει ευκαιρίες. Εκείνοι που γνωρίζουν επιμένουν πως είναι παίκτης με τρομερά χαρακτηριστικά. Ο Πορτογάλος προπονητής των "ερυθρολεύκων" θα του δώσει ευκαιρίες στο μέλλον.

Ουσεϊνού Μπα: Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει παίξει μόνο στο πρώτο ματς με την Βικτόρια Πλζεν και από τότε δεν αγωνίστηκε ξανά. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να βγουν από νωρίς συμπεράσματα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει… ξεγράψει. Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει τα προσόντα να κάνει καριέρα και ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να του δώσει ευκαιρίες. Εκείνοι που γνωρίζουν επιμένουν πως είναι παίκτης με τρομερά χαρακτηριστικά.

Οι δύο δρόμοι για τον Ομάρ

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη διαχείριση του Νορβηγού μπακ από τον Πέδρο Μαρτίνς. Κι αυτό γιατί η παρουσία του Γκασπάρ έρχεται να βάλει… δύσκολα στον Ομάρ, που έως τώρα έπαιζε επί της ουσίας χωρίς αντίπαλο για τη θέση. Ο Ελαμπντελαουί είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες όλα αυτά τα χρόνια στο λιμάνι. Και δεν είναι τυχαίο πως πολλές φορές βρέθηκε στο στόχαστρο αγγλικών συλλόγων.

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει την αξία του σε πολύ υψηλά επίπεδα, που ξεπερνούν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Αλλά αυτή η σεζόν δεν είναι κρίσιμη μονάχα επειδή θα έχει μεγαλύτερο ανταγωνιστιμό. Αλλά γιατί βρίσκεται και στον προτελευταίο χρόνο του συμβολαίου του πλέον. Κάτι που έχει… δύο δρόμους.

Ή ο Ομάρ θα ανανεώσει ή θα πουληθεί. Βέβαια στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ξεκινήσουν από τώρα τις συζητήσεις με τον Ομάρ, κάτι που θα συμβεί μετά το πρώτο εξάμηνο της σεζόν. Αλλά ήδη το έχουν στο μυαλό τους, ήδη το επεξαργάζονται και φυσικά θα παίξει ρόλο και κατά πόσο ο Νορβηγός παραμείνει στη λίστα ξένων συλλόγων.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.