Ads Top

"Τρελάθηκε" ευχάριστα ο Μαρτίνς - Τι έκαναν Καμαρά - Σισέ!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους στον Ολυμπιακό - Απίστευτο τι έκαναν Σισέ - Καμαρά στου Ρέντη!
Τόσο ο Μαντί Καμαρά όσο και ο Παπέ Σισέ αποφάσισαν να μείνουν στον Ρέντη για να δουλέψουν και παράλληλα να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Ολυμπιακός: Αρκετά φορτωμένο ήταν το καλοκαίρι για αρκετούς από τους παίκτες των «ερυθρολεύκων». Άλλωστε, το γεγονός ότι οι Πειραιώτες ξεκίνησαν από πολύ νωρίς τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τα προκριματικά του Champions League, δεν άφηνε και πολύ μεγάλα περιθώρια ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι λίγο μετά το τέλος της περσινής σεζόν κλήθηκαν να κάνουν προετοιμασία για φέτος. Ειδικά εκείνοι που είχαν υποχρεώσεις με το Κόπα Άφρικα πέρασαν ένα πολύ ζόρικο καλοκαίρι χωρίς να προλάβουν να ξεκουραστούν, αφού μόλις ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες αμέσως ξεκίνησαν προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Μαντί Καμαρά, ο οποίος πέρσι, στην πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και κέρδισε φανέλα βασικού, εντυπωσιάζοντας τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός μέσος κλήθηκε να υπηρετήσει την Εθνική ομάδα της Γουινέας στο Κόπα Άφρικα το φετινό καλοκαίρι. Ο Αφρικανός άσος των Πειραιωτών δεν έχει πάρει ανάσα όλο το καλοκαίρι, έχει καταπονηθεί αρκετά και αυτό πολλές φορές βγαίνει και στο γήπεδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πως για τον Καμαρά η φετινή σεζόν θα είναι αρκετά «περίεργη», καθώς η κούραση αναμένεται να παίξει το ρόλο της, ειδικά στο τελευταίο διάστημα της σεζόν, όπου είθισται τα πόδια των παικτών να είναι πιο «βαριά». Γι’ αυτό και ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού χρειάζεται ειδική διαχείριση στον τομέα αυτό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην τον πιέζει ιδιαίτερα μέχρι να ξεκουραστεί πλήρως.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.