Ads Top

Έδωσε... τελεσίγραφο ενόψει Άρη ο Σαββίδης!


Ποιος είναι στο... στόχαστρο του Ιβάν και γιατί; - Αν δεν νικήσει ο ΠΑΟΚ, έρχεται...βόμβα!
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έφυγε με το τρίποντο στις αποσκευές του από το Περιστέρι, επικρατώντας με 3-2 του Ατρομήτου, αλλά η εικόνα του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή


Ο Πορτογάλος τεχνικός κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» και το ντέρμπι κόντρα στον Άρη θα «δείξει» αρκετά για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εμφάνισε ξανά προβλήματα στα μετόπισθεν και χρειάστηκε ένα γκολ του Κρέσπο στις καθυστερήσεις για να γλιτώσει την απώλεια βαθμών. Ωστόσο, η εικόνα των Θεσσαλονικιών δεν ήταν καλή για ακόμα μια αγωνιστική και ήδη ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα».

Ήδη ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ μέσα σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήθελε όσο τίποτα να μπει στους ομίλους του Champions League, ωστόσο έπεσε πάνω στον Άγιαξ και αποκλείστηκε. Η εικόνα την ομάδας ήταν εντυπωσιακή και έτσι ο αποκλεισμός άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Αυτό που χτύπησε πολύ άσχημα ήταν ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League. Πόσο μάλλον από μια ομάδα όπως η Σλόβαν Μπρατισλάβας που δεν μπορεί να φτάσει τα επίπεδα του μπάτζετ των πρωταθλητών.

Η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο έδωσε χρόνο στον Φερέιρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime». Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, το ντέρμπι με τον Άρη αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλουν τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ αν αυτή έρθει και με μια καλή εμφάνιση θα πιστώσει αρκετούς «πόντους» και θα δώσει ηρεμία στον Φερέιρα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.