Ads Top

Ετοιμάζει μεταγραφάρα ο Τσόρι στον Ολυμπιακό!


Πού πήγε το Σάββατο και τους άφησε όλους άφωνους; Δείτε τι ετοιμάζει ο Τσόρι!
Πριν από λίγες μέρες ο Αργεντινός επέστρεψε επίσημα στον Ολυμπιακό. Ο Τσόρι ανέλαβε θέση στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας με σκοπό να οργώνει την Ευρώπη για να βρει ποδοσφαιριστές που μπορεί να απασχολήσουν τους Πειραιώτες. Ο νέος σκάουτερ του Ολυμπιακού βρέθηκε στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Ατλέτικο με την Ρεάλ.
Τσόρι Ντομίνγκες: Πριν από λίγες μέρες ο Αργεντινός επέστρεψε επίσημα στον Ολυμπιακό. Ο Τσόρι ανέλαβε θέση στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας με σκοπό να οργώνει την Ευρώπη για να βρει ποδοσφαιριστές που μπορεί να απασχολήσουν τους Πειραιώτες. Μια από τις πρώτες αποστολές του παλαίμαχου χαφ έγινε στην Ισπανία. Άλλωστε είναι μια χώρα την οποία γνωρίζει καλά καθώς έχει παίξει για πολλά χρόνια εκεί.

Το Σάββατο (28/9) το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού πλανήτη και, όπως αναφέρει η «Live Sport», οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τη δική τους εκπροσώπηση. Κι αυτό, γιατί ο Αργεντινός βρισκόταν στο «Wanda Metropolitano», ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα. Ο Τσόρι, άλλωστε, τσεκάρει παίκτες του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ πραγματοποιεί τις δικές του γνωριμίες με στελέχη ομάδων. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, το ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας δεν ήταν μόνο ματς που είδε δια ζώσης, αφού ήταν παρών και στο Λεγανές – Μπιλμπάο.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.