Ads Top

Πρόβλημα στα χαφ ενόψει Ατρόμητου στον ΠΑΟΚ


Οι πιθανές απουσίες των Ελ Καντουρί και Αουγκούστο από το σαββατιάτικο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο δημιουργούν μεγάλο πονοκέφαλο στον Αμπέλ Φερέιρα για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Πρόβλημα στο κέντρο αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (Σάββατο 14/9 – 19:00).

Οι πιθανότητες να προλάβουν το ματς οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι περιορισμένες, αφού επανέρχονται από τραυματισμό και δεν θα είναι απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δύσκολα θα ρισκάρει να τους χρησιμοποιήσει, αφού κάτι τέτοιο εγκυμονεί τον κίνδυνο να πάθουν υποτροπή και να απουσιάσουν από περισσότερα παιχνίδια στη συνέχεια.

Συνεπώς οι διαθέσιμοι παίκτες για τον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι οι Γιόζιπ Μίσιτς και Άντερσον Εσίτι, με μόνο τον πρώτο να βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση για να αγωνιστεί.

Και αυτό γιατί ο Εσίτι έχει επιβαρυνθεί από την συμμετοχή του στο ματς της εθνικής Νιγηρίας με την Ουκρανία. Σήμερα αναμένεται η επιστροφή του στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, όμως δεν θα προλάβει να προπονηθεί κανονικά, αφού θα κάνει το καθιερωμένο μετά από ταξίδι χαλάρωμα, ενώ χαλάρωση περιλαμβάνει και η προπόνηση την παραμονή του αγώνα.

*sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.