Ads Top

Πούκι: Πέτυχε αυτό που δεν τολμούσε ούτε να ονειρευτεί! (vid)


Ο Τίιμου Πούκι έπαιξε για πρώτη φορά στη ζωή του στην Πρέμιερ Λιγκ στην ηλικία των 29 ετών. 
Έχει περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του στην Φινλανδία και τη Δανία, με μικρά διαλείμματα σε Σκωτία και Γερμανία. Και τώρα... λάμπει στο κορυφαίο πρωτάθλημα, στο τοπ επίπεδο, γράφοντας ιστορία με τη Νόριτς!

Το ποσοστό κληρονομικότητας της τριχόπτωσης ανδρών είναι 81%. Κράτησε τα μαλλιά σου με τη βοήθεια των ειδικών.

Πριν από έναν χρόνο, το καλοκαίρι του 2018 δηλαδή, ο Τίιμου Πούκι μένει ελεύθερος από τη Μπρόντμπι και μετακομίζει στην Αγγλία για χάρη της Νόριτς. Τα «καναρίνια» παίρνουν έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο ακούγονταν αρκετά συχνά «σειρήνες» από την Ελλάδα και η εκτελεστική του δεινότητα έδειχνε να χαίρει τρομερής εκτίμησης απ' όσους τον ήξεραν ή τον είχαν παρακολουθήσει ποδοσφαιρικά.

Ο Λόνεργκαν έτοιμος να κάνει το... γηραιότερο ντεμπούτο από Άγγλο στην Πρέμιερ τον 21ο αιώνα!
Έναν χρόνο αργότερα και προτού παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, ξέρει ότι δίχως να έχει κοστίσει ούτε μια λίρα στη Νόριτς, ανταπέδωσε και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη καταφέρνοντας να σκοράρει 29 φορές στην Τσάμπιονσιπ, να παίξει τεράστιο ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου κα την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου στην κορυφαία κατηγορία, ν' αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς και να συμπεριληφθεί στην κορυφαία ομάδα της Τσάμπιονσιπ όπως ψηφίστηκε αυτή από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το... καλησπέρα σκόραρε στο Άνφιλντ απέναντι στη Λίβερπουλ φανερώνοντας την τρομερή του ικανότητα να κινείται και να βρίσκει χώρους στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ενώ, στο δεύτερο παιχνίδι του και πρώτο εντός έδρας με τη Νόριτς στην Πρέμιερ Λιγκ, πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στη Νιούκαστλ!

Ο Τίιμου Πούκι, σε σύνολο 158 αγωνιστικών λεπτών στη φετινή Πρέμιερ, έχει 9 τελικές προσπάθειες και έχει σκοράρει στις 4 από αυτές. Μάλιστα, έγινε μόλις ο 4ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Νόριτς στο κορυφαίο πρωτάθλημα που πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα ματς, έπειτα από τους Μαρκ Ρόμπινς (1992), Κρις Σάτον (1993) και Ίφαν Εκόκου (1993) και φυσικά ο πρώτος με το συγκεκριμένο επίτευγμα έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια!

Επιπλέον, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της σύγχρονης μορφής της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου που πετυχαίνει τέσσερα γκολ στα πρώτα δυο ματς της καριέρας του στη Λίγκα! «Το χατ-τρικ στην Πρέμιερ είναι κάτι που πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσα ούτε καν να ονειρευτώ...» δήλωσε λίγο μετά το ματς με τη Νιούκαστλ στον αέρα του BBC και την εκπομπή Match of the Day που παρουσιάζει ο Γκάρι Λίνεκερ.

Ο Πούκι, θέλει να δείξει πως είναι παρών στο τοπ επίπεδο, γιατί το αξίζει!


england365.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.