Ads Top

Oπαδοί του ΠΑΟΚ τα έβαλαν με λάθος Κρεγκ Πόουσον! (pic)


Η εταιρεία Osmo UK δέχθηκε... μαζική επίθεση στο Facebook από οπαδούς του ΠΑΟΚ, που μπέρδεψαν τον υπάλληλό της Κρεγκ Πόουσον με τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Άγιαξ!
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «βράζουν» με τον διαιτητή Κρεγκ Πόουσον, ο οποίος σφύριξε στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και στην προσπάθειά τους να τον εντοπίσουν στο Facebook, τον μπέρδεψαν με άλλο άτομο που έχει το ίδιο όνομα.

Το άτομο αυτό εργάζεται στην εταιρεία ξυλείας και χρωμάτων Osmo UΚ, η οποία κατακλύστηκε με επιθετικά μηνύματα και αναγκάστηκε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα!

Επίσημη ανακοίνωση της Osmo UK:

«Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσουν, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα καταχρηστικά, καταστρεπτικά και κακόβουλες δημοσιεύσεις να καταλάβουν ότι ο συνάδελφός μας, Κρεγκ Πόουσον, δεν έχει δεσμούς κανενός τύπου με το ποδόσφαιρο και να ζητήσουμε από αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να τον κάνουν tag σε κάποιο άλλο επιθετικό post από εδώ και πέρα. 

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Κρεγκ Πόουσον δεν έχει σχέση με τον Κρεγκ Πόουσον, τον Άγγλο Επαγγελματία Διαιτητή».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.