Ads Top

LIVE η κλήρωση του Europa League


ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης και ΠΑΟΚ μαθαίνουν πιθανό αντίπαλο στα playoffs του Europa League στις 14:30. 
Τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλός τους αν βρεθούν στα playoffs του Europa League μαθαίνουν ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης και ΠΑΟΚ στην κλήρωση που θα γίνει στις 14:30. 
Ο Ατρόμητος τοποθετήθηκε στους ισχυρούς λόγω του... ζευγαρώματος με την Λέγκια Βαρσοβίας και τοποθετήθηκε στο πρώτο υπογκρούπ. Αναμένεται να κληρωθεί με ένα από τα τέσσερα παρακάτω ζευγάρια: Τορίνο-Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, Βέντσπιλς-Γκιμαράες, Αούστρια Βιέννης-Απόλλων Λεμεσού, Μίντιλαντ-Ρέιντζερς. 

Η ΑΕΚ βρίσκεται στους ανίσχυρους και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Κραϊόβα θα αντιμετωπίσει τον νικητή ενός από των παρακάτω ζευγαριών: Σπάρτα Πράγας-Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ-Ντιναμό Τιφλίδας, ΑΕΚ Λάρνακας-Γάνδη, Λουκέρνη-Εσπανιόλ.

Ο Άρης έχει τοποθετηθεί επίσης στους ανίσχυρους και εφόσον αποκλείσει την Μόλντε θα βρει στο δρόμο τους μία εκ των παρακάτω ζευγαριών: Αντβέρπ-Βικτόρια Πλζεν, Μπρόντμπι-Μπράγκα, Βαντούζ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάλμε-Ζρίνσκι, Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ. 

Τέλος, οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, εφόσον αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League από τον Άγιαξ, είναι ο νικητής ενός από τα παρακάτω ζευγάρια: Σουτιέσκα-Λίνφιλντ, Λουντογκόρετς-Νιου Σεντς, Αστάνα-Βαλέτα, Σαράγεβο-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Σλόβαν Μπρατισλάβα-Ντάνταλκ. 




LIVE η κλήρωση του Europa League πατώντας εδώ!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.