Ads Top

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ του Europa League!


Η UEFA χώρισε τις ομάδες του Europa League σε υπογκρούπ και έγιναν γνωστοί οι υποψήφιοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων για την κλήρωση της Δευτέρας. 
Γνωστοί έγιναν οι υποψήφιοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στα προκριματικά του Europa League, oι οποίοι θα προκύψουν στην κλήρωση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα!

Η UEFA χώρισε τις ομάδες σε υπογκρούπ και πλέον μπορούμε να γνωρίζουμε τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ, του Ατρόμητου και του Άρη στα πλέι οφ εφόσον ξεπεράσουν τα εμπόδια των αντιπάλων τους αλλά και τους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον ίδιο προκριματικό γύρο, εφόσον αποκλειστεί από τα προκριματικά του Champions League από τον Άγιαξ.

Ο Ατρόμητος τοποθετήθηκε στους ισχυρούς λόγω του... ζευγαρώματος με την Λέγκια Βαρσοβίας και τοποθετήθηκε στο πρώτο υπογκρούπ. Αναμένεται να κληρωθεί με ένα από τα τέσσερα παρακάτω ζευγάρια: Τορίνο-Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, Βέντσπιλς-Γκιμαράες, Αούστρια Βιέννης-Απόλλων Λεμεσού, Μίντιλαντ-Ρέιντζερς.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στους ανίσχυρους και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Κραϊόβα θα αντιμετωπίσει τον νικητή ενός από των παρακάτω ζευγαριών: Σπάρτα Πράγας-Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ-Ντιναμό Τιφλίδας, ΑΕΚ Λάρνακας-Γάνδη, Λουκέρνη-Εσπανιόλ.

Ο Άρης έχει τοποθετηθεί επίσης στους ανίσχυρους και εφόσον αποκλείσει την Μόλντε θα βρει στο δρόμο τους μία εκ των παρακάτω ζευγαριών: Αντβέρπ-Βικτόρια Πλζεν, Μπρόντμπι-Μπράγκα, Βαντούζ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάλμε-Ζρίνσκι, Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ.

Τέλος, έχουν γίνει γνωστοί και οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League από τον Άγιαξ. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του «δικέφαλου του βορρά» θα είναι μία εκ των παρακάτω: Σουτιέσκα-Λίνφιλντ, Λουντογκόρετς-Νιου Σεντς, Αστάνα-Βαλέτα, Σαράγεβο-ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και Σλόβαν Μπρατισλάβα-Ντάνταλκ.

Όσον αφορά την κλήρωση, η ομάδα που θα τραβιέται πρώτη θα είναι αυτή που θα δίνει το πρώτο ματς στην έδρα της και αυτή που θα βγαίνει δεύτερη θα έχει την ευκαιρία να παίξει τη ρεβάνς στο «σπίτι» της.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 22 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα, στις 29/8.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.