Ads Top

Αποχωρεί ο Κούτρης, το deal με Μαγιόρκα!


Όλο και πιο κοντά η συμφωνία των δύο πλευρών.
Ολοένα και πιο κοντά μοιάζουν να είναι ο Λεονάρντο Κούτρης και η Μαγιόρκα, με την υπόθεση να μην αποκλείεται να τελειώσει θετικά για τις δύο πλευρές μέσα στις επόμενες μέρες. Όπως αναφέρει το «Sportime», η λύση αρχίζει να βρίσκεται για τον διεθνή αριστερό μπακ, με την ισπανική ομάδα να επιμένει και, λογικά, να τα καταφέρνει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό που έχει να ρυθμιστεί, είναι οι δόσεις που προτείνει ο σύλλογος των Βαλεαρίδων Νήσων, προκειμένου να τον φέρει στις τάξεις της, πληρώνοντας για το 50% των δικαιωμάτων του.

Κάπως έτσι, τελικά, η Μαγιόρκα μοιάζει έτοιμη να προχωρήσει σε μια τέτοιου είδους συμφωνία και όχι να πάρει τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς. Πέραν του 50%, πάντως, που προτίθεται να πάρει, το υπόλοιπο θα είναι στην αρμοδιότητα του Ολυμπιακού να ρυθμίσει, με τον Κούτρη μάλλον να ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Ιβηρικής.

Όσον αφορά τον δανεισμό του Ανδρούτσου στον Ατρόμητο, όλα δείχνουν ότι θα οριστικοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί και ήθελε τον νεαρό άσο να μετακινείται άμεσα στους Περιστεριώτες, ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κι αυτό διότι ο Πέδρο Μαρτίνς (λόγω και των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη) τον υπολογίζει μέχρι και την τελευταία στιγμή, με ενδεικτικό το γεγονός ότι βρισκόταν στην αποστολή και για το ματς με την Κράσνονταρ.

Αυτό δεν αλλάζει βέβαια ότι υπάρχει δεδομένη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για παραχώρηση του παίκτη μέχρι του χρόνου και ότι τη Δευτέρα ο Ανδρούτσος θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.