Ads Top

Ο Γιώργος Μητσικώστας κάνει «comeback» στη τηλεόραση!


Όσο δυναμικά εμφανίστηκε ο Γιώργος Μητσικώστας στην ΕΡΤ, τόσο αθόρυβα εξαφανίστηκε την επόμενη χρονιά.
Κανείς δεν κατάλαβε γιατί το επιτυχημένο για τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης, Mhtsi Show, δεν συνεχίστηκε, αν και η απόφαση ήταν του «Μήτσι» και όχι της ΕΡΤ, η οποία τον ήθελε σαν τρελή.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας λοιπόν από τα τηλεοπτικά πράγματα (αναγκαστική καθώς η ΕΡΤ θα μπορούσε να μπλοκάρει ενδεχόμενη συμφωνία του με άλλο κανάλι) ο Γιώργος Μητσικώστας επιστρέφει. Σε ποιο κανάλι θα τον δούμε φέτος;

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia αναφέρουν ότι ο αγαπημένος μίμος εξετάζει αυτή την περίοδο 2 προτάσεις.

ΕΡΤ δεν υπάρχει πλέον στο τραπέζι, υπάρχουν όμως δυο δελεαστικές προτάσεις από κανάλια που θέλουν σατιρικές εκπομπές στο πρόγραμμα τους (είδος υπό εξαφάνιση πλέον) και σύντομα αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση.

Το πρώτο που τον απασχολεί ασφαλώς δεν είναι το οικονομικό, αλλά η δυνατότητα να σατιρίζει όποιον θέλει, όπως θέλει, χωρίς άνωθεν εντολές και παρεμβάσεις.

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι από τη νέα σεζόν θα ξαναδούμε τον «Μήτσι» στην τηλεόραση. Και για να σας δώσουμε και ένα ακόμα στοιχείο, το κανάλι που είναι το μεγάλο φαβορί να τον εντάξει στο δυναμικό του δεν έχει καμία σατιρική εκπομπή στο πρόγραμμά του. Αλλά από τον Οκτώβρη θα έχει…

dailymedia.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.