Ads Top

Ο Ολυμπιακός «κυνηγάει» το μεγαλύτερο ταλέντο της Κροατίας!


Τον χαρακτηρίζουν ως «Τσάβι της Κροατίας» - Δίνει πάνω από 3 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός, δείτε για ποιον πρόκειται!
Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Ολυμπιακός είναι πάντα ανοιχτός στο ενδεχόμενο να ενισχυθεί περισσότερο. Ανεξάρτητα με την πληρότητα του ρόστερ τους, οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν την αγορά για νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν επένδυση για τα επόμενα χρόνια. Τις τελευταίες ημέρες έχει προταθεί στον Ολυμπιακό μια εξαιρετική περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του νεαρού Κροάτη χαφ.

Πρόκειται για τον 20χρ0νο Κροάτη Λούκα Ιβανούσετς. Σύμφωνα με το 10.gr ο παίκτης έχει προταθεί και αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας. Ο 20χρονος αγωνίζεται με τη φανέλα της Λοκομιτίβα Ζάγκρεμπ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που παίζουν αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Κροατίας. O ποδοσφαιριστής έχει βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα του Ολυμπιακού και δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο το ενδεχόμενο να γίνει κάποια κίνηση.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας 10.gr αναφέρει:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβανούσετς δεν είναι καινούργιο όνομα για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, έχουν μια πολύ μεγάλη λίστα με παίκτες που παρακολουθούν ανά την Ευρώπη. Σε περίοπτη θέση, λοιπόν, βρίσκεται και το όνομα του ποδοσφαιριστή της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Ενός παίκτη που θεωρείται ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η Κροατία στο εγχώριο πρωτάθλημά της.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έλαβε πληροφορίες από τους ατζέντηδες του παίκτη πως η Λοκομοτίβα είναι ανοιχτή σε συζητήσεις για την παραχώρησή του παίκτη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η τιμή του δεν είναι αλμυρή. Το αντίθετο. Ειδικά εάν κρίνει κανείς από τις πρόσφατες δηλώσεις του εκπροσώπου του, Μάρκο Ναλέτιλιτς, πως για τον ποδοσφαιριστή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ομάδες όπως η Μίλαν, η Λιλ, η Βέρντερ Βρέμης, αλλά και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία πιέζει εδώ και μήνες για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Πριν από περίπου έναν μήνα ο Ιβανούσετς είχε αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο παίκτης, ωστόσο, είχε υποστηρίξει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν τον θέλγει και πως «δεν έχω δει ποτέ τον εαυτό μου ως παίκτη του ΠΑΟΚ». Και αυτό, παρά το γεγονός ότι ο Μάριο Μπράνκο εμφανίζεται από τους Κροάτες να έκανε δύο ταξίδια στο Ζάγκρεμπ, για το θέμα.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις, αφήνοντας τον Τρέχο στην άκρη σε αυτή τη φάση. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι έχει τελειώσει οριστικά το θέμα του. Οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν να στρέφονται σε παίκτες που ταιριάζουν περισσότερο στην πολιτική που ακολουθεί εδώ και μία διετία ο σύλλογος στις μεταγραφές. Παίκτες για χτίσιμο μιας ομάδας, με προοπτική, ταλέντο, δίψα, αλλά που μπορούν να δώσουν και άμεσα λύσεις και όχι παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας, που είναι σαφές τι μπορούν να προσφέρουν, αλλά μακροχρόνια δεν μπορούν να λογίζονται ως μεγάλα «περιουσιακά στοιχεία» για τον σύλλογο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει σίγουρα τον Ιβανούσετς. Αλλά ότι το όνομα του νεαρότερου σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Κροατίας, είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται στη λίστα. Και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Εάν, δε, τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης δεν ξεφύγουν, όπως θα ήθελε η Λοκομοτίβα, όλα είναι πιθανά. Εξάλλου, πρόκειται για κλασική περίπτωση παίκτη που ακόμη κι αν αποκτηθεί με 3.000.000 € από τον Ολυμπιακό, αυτομάτως η αξία του θα πολλαπλασιαστεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το στιλ παιχνιδιού του Ιβανούσετς, τώρα, αξίζει να αναφέρουμε ότι στη χώρα του τον αποκαλούν «Τσάβι», λόγω του ότι το στιλ παιχνιδιού του και ο σωματότυπός του θυμίζει πολύ τον κορυφαίο ίσως μέσο στη σύγχρονη ιστορία του ισπανικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου. Ο ίδιος, όμως, διόρθωσε τους συμπατριώτες του, αναφέροντας πως «ναι, αλλά εγώ είμαι περισσότερο Ινιέστα». Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσει την επιθετική φύση του και το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και στο «8» και στο «10», αλλά και στα άκρα της επίθεσης, με την ίδια ευχέρεια. Όπως ήδη το έχει κάνει.

Εχει, πάντως, σημασία να τονίσουμε ότι ο Ιβανούσετς δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που εξετάζεται για τη συγκεκριμένη θέση. Ολα δείχνουν ότι υπάρχει κι άλλο όνομα-έκπληξη, που είναι πολύ πιθανό να «σκάσει» σύντομα και να προκαλέσει έκπληξη. Με τους Ερυθρόλευκους να τρέχουν παράλληλα αρκετές υποθέσεις ισάξιες, για να μην χάνουν χρόνο και να βρουν το συντομότερο τον παίκτη που θέλουν.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.