Ads Top

Ζητείται ηρεμία στον ΠΑΟΚ!


Την αναστάτωση που προκάλεσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ θέλει να κατευνάσει ο Άμπερ Φερέιρα, ενόψει των πλέι οφ του Europa League με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. 
Η επαναφορά της ηρεμίας στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι ο πρωτεύων στόχος του Άμπελ Φερέιρα, μετά τον επεισοδιακό αποκλεισμό από τον Άγιαξ και τις υποδείξεις του διαιτητή Κρεγκ Πόουσον.

Ο τεχνικός του δικεφάλου του Βορρά είδε τους παίκτες του εξαιρετικά αναστατωμένους κατά την επιστροφή από την Ολλανδία, με αποτέλεσμα να αφιερώσει αρκετό χρόνο για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Αυτό τον σκοπό είχαν και τα ρεπό Τετάρτης και Πέμπτης. Να χαλαρώσουν οι παίκτες στο περιβάλλον τους, ώστε να ξεκινήσουν σήμερα με περισσότερη συγκέντρωση την προετοιμασία για το σερί αγώνων που ακολουθεί.

Φυσικά, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το πρώτο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία (Πέμπτη 22/8), για το οποίο θα αρχίσει από σήμερα την προετοιμασία.

Ο Άμπελ Φερέιρα έχει να διαχειριστεί ένα δύσκολο σερί τεσσάρων αγώνων, αφού ακολουθεί η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Παναιτωλικό (25/8), η ρεβάνς των πλέι οφ του Europa με τη Σλόβαν (29/8) και η 2η αγωνιστική με τον Πανιώνιο (1/9).

Συνεπώς, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του να αφήνουν πίσω το ματς με τους Ολλανδούς, για να ξεκινήσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.