Ads Top

"Αυτοί οι δύο ξεχώρισαν από τον ΠΑΟΚ - Έτσι θα αποκλείσει τον Άγιαξ στην Ολλανδία"


Αποθέωσε τον Δικέφαλο παλαίμαχος άσος των Ολλανδών.
Για την ρεβανς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ μίλησε στον Arena FM 89.4 o παλαίμαχος παίκτης του Αίαντα και πρώην προπονητής του Δικεφάλου, Άρι Χάαν. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς του Άμστερνταμ: «Θα είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ. Στον πρώτο αγώνα θα μπορούσε να είχε κερδίσει με 2-1, καθώς δέχτηκε ένα γκολ από ατυχία. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχε κερδίσει, θα είχε κάποιες ελπίδες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άγιαξ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, παρά το γεγονός ότι αποχώρησαν κάποιοι παίκτες. Είναι μια νέα ομάδα. Ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε ίσως τον Άγιαξ περισσότερο από όσο έπρεπε στη πρώτη αναμέτρηση και αυτό του κόστισε».

Για το αν ο Άγιαξ θα ψάξει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ: «Ναι, αυτό είναι το παιχνίδι του Άγιαξ, παίζει πάντα επιθετικά. Θα ψάξει ένα γρήγορο γκολ, για να κλειδώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον αγώνα. Αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού θέλει ο προπονητής και αυτό θα γίνει και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για το αν δίνει πιθανότητες πρόκρισης στον ΠΑΟΚ: «Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Για να το πετύχει αυτό ο ΠΑΟΚ, όμως, θα πρέπει να σκοράρει και να κερδίσει. Δεν είναι κάτι εύκολο αυτό. Βέβαια, το ποδόσφαιρο δίνει ευκαιρίες. Πέρσι ο Άγιαξ στους ημιτελικούς έφτασε πολύ κοντά στο να προκριθεί απέναντι στη Τότεναμ και τελικά έμεινε εκτός. Όλα είναι πιθανά».

Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή, μια ολοκληρωμένη ομάδα. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο ακόμα και απέναντι στον Άγιαξ. Όταν όμως δεν επιτίθεσαι, τότε δεν σκοράρεις».

Για το αν θα παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι: «Φυσικά. Μου έστειλαν πρόσκληση από τον Άγιαξ για να βρεθώ στο γήπεδο. Θα ήθελα να δω και τον ΠΑΟΚ».

Για το αν τον εντυπωσίασε ιδιαίτερα κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ: «Ο Εσίτι, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αγωνιζόμενος στα αμυντικά χαφ. Μου άρεσε και ο Άκπομ στην επίθεση. Είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προσοχή, είναι μια καλή ομάδα και ότι θα πρέπει να προσέξει ο Άγιαξ και την ατμόσφαιρα στη Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος, ο Άγιαξ πέτυχε ένα τυχερό γκολ και το παιχνίδι έληξε 2-2».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.