Ads Top

Άνετα η Κράσνονταρ πριν τον Ολυμπιακό!


Την 4η νίκη της μετά από έξι αγωνιστικές στο ρωσικό πρωτάθλημα, σημείωσε η Κράσνονταρ που επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Ταμπόφ. 
Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στην ρωσική Λίγκα, η Κράσνονταρ που δίχως ν’ αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, πέρασε από την έδρα της Ταμπόφ με 2-0.

Με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους 13 πόντους και αξίζει να σημειωθεί πως έχουν μείνει αήττητοι, για πέντε σερί αγωνιστικές ύστερα από την ήττα της πρεμιέρας με την Ακχαμάτ Γκρόζνι.

Η Κράσνονταρ κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, αφού ο Βάντερσον έφυγε σε μια κούρσα πίσω από το κέντρο και έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου για να πλασάρει με το αριστερό για να σημειώσει το 0-1.

Στο 78ο λεπτό ο Ούτκιν που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε περάσει στη θέση του Ιγκνάτιεφ έκανε το 2-0 για να «κλειδώσει» το τρίποντο για την ομάδα της Κράσνονταρ, με συρτό αριστερό σουτ.

Το 0-1 από τον Βάντερσον



Το 0-2 από τον Ούτκιν:
 


Κράσνονταρ: Κριτσούκ, Πετρόφ (46’ Στότσκι), Σπάγιτς, Φιόλουσον, Ραμίρες, Όλσον (66’ Μπεργκ), Καμπόλοφ, Βιλχένα, Σουλεϊμάνοφ, Βάντερσον, Ιγκνάτιεφ (77’ Ούτκιν)

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.