Ads Top

Πολλά εκατομμύρια στα ταμεία του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση!


Πήρε την πρόκριση που ήθελε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπασακσεχίρ στο Καραϊσκάκη, παιρνόντας από τους Τούρκους. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξαρχής το προβάδισμα μετά το 1-0 μέσα στην έδρα της Μπασακσεχίρ.
Έτσι μέσα στο Καραϊσκάκη μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν αυτό που ήθελαν. Την πρόκριση φυσικά στα πλέι οφ του Champions League. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Κράσνονταρ.

Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά από την άλλη ο Ολυμπιακός δείχνει σε καλή κατάσταση και μπορεί να καταφέρει πολλά.

Δεν είναι όμως μόνο η ελπίδα που υπάρχει για την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Υπάρχει και το οικονομικό όφελος της ομάδας του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης έχουν εξασφαλίσει πλέον να βάλουν στα ταμεία τους 13 εκατομμύρια ευρώ!

Από εκεί και πέρα, αναλόγως το που θα αγωνιστούν οι Πειραιώτες είτε στους ομίλους του Europa League είτε στου Champions League, πρόκειται να πάρουν και περισσότερα χρήματα.

Για την ώρα έχουν εξασφαλισμένα 13 εκατομμύρια ευρώ. Μετά από τις προκρίσεις τους επί των Πλζεν και Μπασακσεχίρ, αλλά και τις νίκες και ισοπαλία που είχαν στα αποτελέσματά τους. Καθόλου άσχημα για τον Ολυμπιακό. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε ότι τα λιγότερα που μπορεί να φτάσει είναι στα 21 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή συν 8 εκατομμύρια από είσοδό στους ομίλους του Europa League.

sportime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.