Ads Top

«Απίστευτο κόλπο Μαρτίνς - Έχει κότσια με τον μικρό»


Πώς ο Πορτογάλος τεχνικός τους έπιασε αδιάβαστους και ποιος είναι ο παίκτης-αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού; 
Ο Ολυμπιακός έκανε την Ευρώπη να... παραμιλάει με την τεράστια και «καθαρή» νίκη με 4-0 κόντρα στην Κράσνονταρ και πλέον βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, έχοντας ήδη περάσει δύο γύρους προκριματικών. Πρόκειται φυσικά για μία μεγάλη επιτυχία των Πειραιωτών, που πιστώνεται στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος και το βράδυ της Τρίτης έκανε ένα φοβερό και πολύ έξυπνο κοουτσάρισμα. Σε αντίθεση με τα ματς κόντρα στην Πλζεν και Μπασάκσεχίρ, η ομάδα του Λιμανιού έπαιξε πολύ προσεκτικά, δεν βιάστηκε να πιέσει και δίνοντας χώρο στην Κράσνονταρ, ήταν ξεκάθαρο πως τους αιφνιδίασε. Οι Ρώσοι περίμεναν ένα διαφορετικό παιχνίδι, γι’ αυτό πιθανότατα και ξεκίνησε ο Μπεργκ στην κορυφή και όχι κάποιος πιο γρήγορος φορ. Ο Πορτογάλος κόουτς τους έπιασε... αδιάβαστους κι έχοντας προετοιμάσει σωστά την ομάδα του, κατάφερε να φτάσει σε έναν μοναδικό θρίαμβο.

Ο Ολυμπιακός δεν βιάστηκε, προσπάθησε να διασφαλίσει την άμυνά του, δέχθηκε ελάχιστες φάσεις και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με ένα φανταστικό γκολ του Γκερέρο, για τον οποίο ο Μαρτίνς κόντρα... στο ρεύμα, επιμένει να τον ξεκινάει βασικό. Ο Ισπανός τον δικαίωσε για ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ η επιλογή του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς να περάσει στο ματς και πάλι αλλαγή και πάλι όταν οι αντίπαλοι είχαν κουραστεί (το έκανε και με Πλζεν και με Μπασάκσεχίρ) τον... επιβεβαίωσε!

Ο Μαρτίνς έχει τα «κότσια» να βάλει τον μικρό στο παιχνίδι όταν η μπάλα... έκαιγε (το σκορ ήταν στο 1-0) και αυτός κατάφερε με δύο επαφές να κάνει δύο γκολ. Είναι ο παίκτης αποκάλυψη του φετινού καλοκαιριού και όπως σας είχαμε γράψει στο Sportdog.gr, η εμφάνισή του στα επίσημα παιχνίδια, μόνο τυχαία δεν είναι. Ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει δουλέψει μαζί του πολύ στην προετοιμασία και τον πιστεύει πάρα πολύ και είναι σίγουρος πως έχει ακόμα να δώσει πάρα πολλά.

Από εκεί και πέρα, ματσάρα έκανε για ακόμα μία φορά ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος από την πλευρά του δικαιώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη που τα... έσκασε και τον έφερε και απαντάει σε όσους τον έκραζαν για την ηλικία. Η κάθετη που βγάζει στο δεύτερο γκολ είναι φανταστική και ελάχιστοι παίκτες στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Πλέον, ο Ολυμπιακός κρατάει την πρόκριση στα χέρια του και μαζί τα 30 εκατομμύρια ευρώ που θα του δώσει η UEFA. Αφού δεν έφαγε γκολ ακόμα και σήμερα, όπου ο εξαιρετικός Ρούμπεν Σεμέδο έκανε κάποια εύκολα λάθη, μοιάζει απίθανο να δεχθεί πέντε γκολ από την Κράσνονταρ την επόμενη Τρίτη.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.