Ads Top

Έρχεται… ενίσχυση για τα πλέι οφ!


Σε ρυθμούς Μπασακσεχίρ κινείται ο Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα η διοίκηση κάνει τις επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. 
Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League απασχολεί άπαντες στην ομάδα αυτές τις μέρες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν ασχολούνται και με άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ένα από αυτά φυσικά έχει να κάνει με την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει όλα τα απαραίτητα «όπλα» στη διάθεσή του και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο τη νέα σεζόν που μόλις άρχισε.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως τα ονόματα του Όσκαρ Τρέχο και του Ματέο Γκαρσία βρίσκονται στο προσκήνιο, με τους δύο Αργεντινούς να είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει κάποιους πόντους έναντι των άλλων υποψήφιων στόχων.

Ωστόσο, οι περιπτώσεις και των δύο «κολλούν» στις απαιτήσεις των ομάδων τους (της Ράγιο Βαγεκάνο και της Λας Πάλμας) και υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση για να καλυφθούν τα κενά του Νάτχο που αποχώρησε και του Φορτούνη που είναι τραυματίας.

Η αίσθηση που υπάρχει στο «ερυθρόλευκη» στρατόπεδο, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», είναι πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στις τελικές του προτάσεις μετά τον αγώνα με την Μπασακσεχίρ, αφού δουλεύει με υπομονή τις παραπάνω υποθέσεις και ενδεχομένως κάποιες άλλες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.